To je to što me zanima!

Khabib protiv Mayweathera na Lužnjikiju: Oborit ćemo rekord

Želimo borbu ovdje, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100 tisuća ljudi, rekao je Khabib nakon sastanka s glavnim tajnikom ruske boksačke federacije
Vidi originalni članak

Sve se glasnije priča o borbi neporaženog UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova i Floyda Mayweathera, jednog od najvećih boksača svih vremena.

Počelo je nakon Khabibove impresivne pobjede protiv Conora McGregora u UFC-u. Prošle godine McGregor je izazvao Mayweathera, a Mayweather je to lako dobio.

No Conor je dobio hrpu love, vjerojatno više nego u tri meča u UFC-u zajedno. Na to cilja i Khabib koji je potencijalni spektakl najavio na Lužnjikiju u Moskvi, stadionu na kojem je Hrvatska igrala finale SP-a protiv Francuske. 

Nurmagomedov se sastao s glavnim tajnikom ruske boksačke federacije Umarom Kremljevom i pričao o borbi protiv neporaženog boksačkog prvaka.

- Želimo borbu ovdje, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100 tisuća ljudi i postaviti svjetski rekord po broju prodanih ulaznica 'plati pa vidi', za gledanje preko interneta - rekao je Khabib i dodao:

- Što je najvažnije, otac će mi biti u kutu. Nije potrebna viza za Moskvu - bocnuo je UFC Nurmagomedov, nakon što su u posljednjim borbama njegov otac i trener imali problema s vizama kad se borio u Americi.

Mayweather je već rekao da je spreman za borbu, čekaju se sponzori i konačan dogovor i već bismo na isteku ove godine mogli gledati pravi spektakl u ringu. Po boksačkim pravilima, naravno, jer Mayweather ne bi imao šanse u slobodnoj borbi.

- Mi smo spremni, ako Khabib tako kaže. On je vrlo dobar boksač, pokazao je to protiv McGregora. Lužnjiki bi bio pravo mjesto za taj meč - rekao je Kremljev.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • d620 23.10.2018.

    i onda kad neki stvaljaju ovaj ufc u istu recenicu s boksom. ili da su u boksu ovi welter pilici "zanimljiviji" od HW divizije......... sve su to psi koji laju a ne grizu. zeljni para a malo muzike daju. zasto jednom klitschku nikad nije palo na pamet izazivati prvaka drugog sporta? zasto jedan joshua nije nakon pobjede divljacki skocio u parter i poceo mlatiti sve prisutne? zasto povetkin nije napao stozer britanca kad je ispusio? zato sto su to jednom rijecju GOSPODA, za razliku od ovih iskompleksiranih je*ivjetara od 60kg. eto zasto normalnom covjeku borilacki sportovi pocinju i zavrsavaju s HW divizijom boksa. ovo sve ostalo je sprdacina. a barem sam miocica drzao za klasu od covjeka, dok nije napunio usta joshuom. sta mu je to trebalo ja neznam. nicim izazvan prozivati unified championa. frajeru prebaci se u boks, napravi neki respektabilan skor i dobit ces priliku.

  • brzic19 23.10.2018.

    Khabib bi realno u boksu i od conora izgubio

  • ericcartman91 23.10.2018.

    floyd će imat 42 godine i opet će lako riješit ovog.....boksači su kondicijski tri stepenice iznad

Komentiraj...
Vidi sve komentare