To je to što me zanima!

Khabib: Skoro sam nokautirao Lea DiCaprija u Las Vegasu...

On sam mi je to rekao. 'Sjedio sam pet metara od tog mjesta i gotovo si sletio na mene' - to mi je rekao Leo, pričao je Khabib Nurmagomedov za Match TV opisivajući makljažu u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Svi se još sjećaju meteža i makljaže nakon borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova prošle godine u Las Vegasu na UFC-ovom 229 eventu u T-Mobile Areni.

Uvertira u borbu bile su brojne uvrede i podbadanja koja su uobičajena u MMA svijetu, ali nitko nije mogao očekivati da će se borba nastaviti i nakon prave borbe. 

Podsjetimo, Dagestanac Khabib je Conora završio gušenjem u četvrtoj rundi, a onda je počelo naguravanje članova oba stožera. Epilog su drakonske kazne. Nurmagomedovu su odrezali pola milijuna dolara kazne i devet mjeseci suspenzije, a McGregoru samo 50 tisuća dolara i šest mjeseci bez nastupa.

Sve to već znamo, ali jednu zanimljivost otkrio je UFC-ov prvak lake kategorije. Naime, on je u pokušaju da skoči na Dillona Danisa umalo nokautirao Leonarda DiCaprija!

- On sam mi je to rekao. 'Sjedio sam pet metara od tog mjesta i gotovo si sletio na mene' - to mi je rekao Leo - pričao je Khabib Nurmagomedov za Match TV.

Na sreću, Leonardo DiCaprio prošao je lišo, a dagestanski borac i američki glumac nastavili su svoje druženje. Khabib ga često hvali, a jednom prilikom je kazao kako DiCaprio zna više o UFC-u od njega.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • x00x 06.02.2019.

    pet metara i nije tak blizu.. ajmo reci da je to pet stolica razmaka... u krugu pet stolica je fila hrpa ljudi

  • ZIKO22 06.02.2019.

    Toliko mi je žao zbog UFC-a kao organizacije. Da nema korumpiranosti, dopinga svako malo i da ne trče samo za lovom ovo bi mogao biti jedan šou kojem bi se svi veselili. Toliko dobrih boraca ima, od lake do teške kategorije i umjesto da rade što bi im trebao biti posao rade sve osim toga (dirty talk non stop). A ne znam možda će biti bolje dok onaj ćelavac ode, iako sumnjam..

  • morejadransko 06.02.2019.

    Hahahaha a najjace od svega što ima panjeva koji vjeruju u svaki naslov i tekst koji procitaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare