To je to što me zanima!

Khan pukao, Joshua ga morao smiriti: 'Nisam ti taknuo ženu'

Anthony Joshua je rekao još kako se nada da je Khanov profil hakiran i da će se ta njegova situacija srediti uskoro. Njegov kolega boksač skroz je izgubio razum poslije razvoda sa suprugom...
Vidi originalni članak

Sapunica u svijetu boksa. Anthony Joshua demantirao je sve vijesti po kojima je on bio sa ženom kolege Amira Khana. Faryal Makhdoom Khan našla se u središtu zbivanja nakon što su pojedini mediji potencirali njenu vezu sa Joshuom.

Sve se navodno dogodilo nakon nedavnog prekida među Khanovima, a povrijeđeni Amir odmah je krenuo u napade preko Twittera.

Khan je nedavno objavio kako je četverogodišnjem braku s Faryal došao kraj.

- Dogovorili smo sporazuman raskid. Trenutno sam u Dubaiju, a njoj želim sve najbolje.

Ona mu je govorila pred kraj veze kako želi promjenu i od svih ljudi, kaže Khan, spetljala se s drugim boksačem. Khan tvrdi kako nije ljubomoran tip i da ga ne smeta ako je s drugom boksačem. Malo kontraidikatorno s obzirom na prve reakcije...

Naravno, ne bi to bila prava sapunica da sve strane nisu uključene. Faryal mu je poručila da je on 'loše društvo' i da jednostavno piše gluposti i neistinu.

Javio se i sam svjetski prvak Joshua koji je potvrdio da to nema veze s istinom uz objavu poznate Shaggyjeve pjesme - Wasnt Me.

Tvrdi da Faryal nije nikad ni upoznao te da je sretan u svojoj vezi. Anthony je dodao još kako se nada da je Khanov profil hakiran i da će se ta njegova situacija srediti uskoro.

Khan će se još morati očitovati o svemu...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • trpaj_sirotinju 04.08.2017.

    kako na lijep način reći da nisam vidio odvratniju ženu od ove na slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare