To je to što me zanima!

Kickboks: Nives Radić osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu

Četiri medalje osvojila je Hrvatska na Svjetskom WAKO prvenstvu u kickboksu u Beogradu, a zlatna je bila Nives Radić (30) u kategoriji 'low kick' do 70 kilograma...
Vidi originalni članak

Hrvatska kickboxing reprezentativka Nives Radić osvojila je naslov svjetske prvakinje na 20. Svjetskom WAKO prvenstvu, što se održava u Beogradu, a srebrom su se okitile Kristina Mijat, Marija Malenica i Antonio Plazibat.

Radić je u finalnoj borbi kategorije 'low kick' do 70 kilograma na bodove (3-0) bila bolja od Ruskinje Irine Jesenkulove.

U finalu kategorije 'kick light' do 65 kg Talijanka Cristina Caruso jednoglasnom odlukom sudaca (3-0) svladala je našu Kristinu Mijat, dok je Marija Malenica u kategoriji K1 do 60 kg sudačkim preglasavanjem (1-2) poražena od Izraelke Nili Block.

Antonio Plazibat je u kategoriji 'low kick' do 91 kg poražen jednoglasnom odlukom sudaca (0-3) od Rusa Bašira Abakarova.

Hrvatska je Svjetsko prvenstvo završila kao deveta na ljestvici osvajača medalja s jednim zlatom, tri srebra i devet brončanih odličja, dok su najuspješniji bili predstavnici Rusije s 11 zlata, te po osam srebrnih i brončanih odličja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CRNA GIZA 04.11.2015.

    Posebne čestitke Plazibatu kojega su brutalno pokrali u finalu sa rusom , koji je nakon proglašenja pobjednika otišao pognute glave.

  • digelante 02.11.2015.

    Imati takvu amazonku u sedlu golu da ti jaše, uh!!!! Idem bacit stojka....

  • Tomislav025 01.11.2015.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare