To je to što me zanima!

Kicker: Hrvatski trojac najbolji u slavlju svog Kaiserslauterna

Kaiserslauter je u 13. kolu Bundeslige pobijedio Nürnberg 3-1, a strijelci za sva tri gola za 13. momčad njemačkog prvenstva bili su Hrvati Iličević, Rivić i Lakić
Vidi originalni članak

Njemački sportski dnevnik Kicker nagradio je hrvatske nogometaše u dresu Kaiserslauterna fantastičnim ocjenama za pobjedu protiv Nürnberga 3-1 u 13. kolu Bundeslige. Hrvatski trojac zabio je hat-trick i tako pomogao svom klubu da se popne na 13. mjestu ljestvice.

Ivo Iličević od Kickera je dobio ocjenu 1,5 (najbolja 1), dok su Lakić i Rivić za svoje golove i igru dobili dvojke. Od ostalih hrvatskih igrača u Bundesligi Bayernov Pranjić je za skrivljeni penal dobio slabih 4,5, a Boris Vukčević (Hoffenheim), potencijalni hrvatski reprezentativac, za svoj prvi gol u Bundesligi zaradio je fenomenalnu dvojku.

Mladen Petrić se nije istaknuo u porazu Hamburga kod Hannovera 3-2. Igrao je do 76. minute, a ocijenjen je vrlo slabom peticom, dok je četvorku dobio Mato Jajalo u pobjedi Kölna. Isto je ocijenjen i Mario Mandžukić koji je odigrao svih 90 minuta za Wolfsburg na gostovanju kod St. Paulija. Ivan Rakitić igrao je 20 minuta za Schalke i ostao neocijenjen. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • badro delgado 22.11.2010.

    Trio gušti..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare