To je to što me zanima!

Kielu dolaze velika pojačanja: Stižu Hansen i Gensheimer?

Njemački bi rukometni velikan ovih dana trebao potpisati ugovor s novim sponzorom koji bi, kako tvrde u njemačkim medijima, mogao dovesti dva velika pojačanja...
Vidi originalni članak

Kako se aktualna rukometna sezona bliži svome kraju, a prijelazni rok početku, tako se rukometnim tržištem sve glasnije spominju brojna nagađanja o transferima.

Njemačku javnost tako zabavlja veliki Kiel i njegova igračka križaljka koja će usko biti vezana uz potpis novog sponzorskog ugovora. Generalno sponzorstvo nad Kielom trebao bi ovih dana preuzeti Turkish Airlines, a kao 'poklon' bi doveo dva vrhunska igrača.

Alfred Gislason, nagađaju njemački mediji, u svlačionici će od iduće sezone imati Mikkela Hansena i Uwea Gensheimera. Igrači su to koji bi ionako snažnom Kielu bili velika pojačanja. Kao i bilo kojem klubu na svijetu.

Kiel, naravno, nije još potvrdio ta nagađanja, no zanimanje za tako klasne igrače nitko neće odbaciti. Uostalom, Gensheimer se ionako već neko vrijeme spominje u kontekstu ovog njemačkog velikana, a za obojicu se duže zanima i Barcelona koju na kraju ove sezone napušta Nikola Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AntiMamic1 10.05.2015.

    Kiel se jaca,PSG također za Barcelonu jos nista izuzev Karabatica koji je u PSG iduce sezone,bit ce dobra iduca sezona...Kielce,Veszprem ce se pojacat mozda neki talenat u PPD dođe sve u svemu draze mi pratit rukometni prijelazni rok nego nogometni

  • strmi007 08.05.2015.

    razbacali se

  • VinkoBilobrk 08.05.2015.

    hansen-duvnjak-canellas ajmeajmeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare