To je to što me zanima!

Kimi Raikkonen: Riješili smo probleme s bolidom

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Kimi Raikkonen pričao je pred drugu utrku sezone o problemima s bolidom i konkurenciji s Hamiltonom
Vidi originalni članak

Finac je ustvrdio kako je njegovo vozilo u puno boljem stanju nego prije tjedan dana i ne zanima ga Hamiltonovo naglašavanje snage McLarena.
- U petak ćemo vidjeti koliko smo jaki. Ferrari više nije onaj iz Melbournea. Miran sam i zadovoljan. Naši inženjeri su se jako trudili kako bi riješili probleme koji su se pojavili. Vraćamo se i imat ćemo što reći u Maleziji. Prvenstvo je tek počelo, ima još 17 utrka.
Raikkonen se kratko osvrnuo i na odlazak Jeana Todta s čela F1 momčadi:
- Mislim da to neće utjecati na momčad. Imamo puno ljudi i svi su spremni odraditi svoj posao. Što se tiče utrke u Spangu, mislim da lani tamo nismo imali sreće. Ovog put bit ćemo spremni. Ako bude kišilo, to neće biti problem. Napravili smo testove za sve uvjete, imat ćemo brzinu u bilo kakvim uvjetima.
Kimi je iskoristio priliku da odgovori legendarnom Nikiju Laudi, koji je ustvrdio kako nije očekivao toliko njegovih grešaka u Australiji:
- Niti ja nisam očekivao da ću toliko griješiti, no greške su dio utrke. Ne isključujem da će ih biti još, no uvjeren sam da bih došao do bodova da na stazu nije izašao "safety car".
Što se tiče Hamiltonovih izjava o snazi McLarena, Raikkonena one ne uzbuđuje:
- Neka priča što hoće jer znam koliko je Ferrari jak - zaključio je 29-godišnji vozač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 20.03.2008.

    Dobro Kimi čitava Italija stoji iza Ferrarija, pazi kaj radiš.

  • Roci 20.03.2008.

    A je ga usro u Australiji dva puta je izletio svojom greskom i sreca mu je pa je rikno motor da se ne prosipa vise ali drzim da nije bio njegov dan i on mi je vozac no1....go kimii..razvali u maleziji.

  • Ponosna_Hrvatica 20.03.2008.

    Umjesto ulja, stavio je malo finske votkice, a? :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare