To je to što me zanima!

Kina: Poslastica od penisa pojačava snagu muškaraca

Spolni organi magaraca, jelena, pataka, bivola, konja, tuljana pa čak i zmija poslužuju se začinjeni umacima ili kuhani u bogatim ukusnim juhama
Vidi originalni članak

U pekinškom restoranu doslovno se poslužuje "ispod pulta". U restoranu Guolizhuang specijalitet kuće su životinjski penisi.
- Nije samo hrana nego i kultura - rekla je konobarica He Chunmei koja četiri godine radi u restoranu čije ime znači "snaga u loncu".
Ulaz je dopušten samo članovima.
- Jedenje penisa povećava snagu muškaraca u krevetu - rekao je vlasnik popularnog kineskog restorana.
U Guolizhuang dolaze i žene. Naime, jelenji penis čini žensku kožu mekšom i žene ljepšima. Cijena obroka je 160 kuna, dok pojedino jelo stoji 50 kuna. Može se naručiti i plata sa svim vrstama penisa i testisa koje poslužuju s cijenom od 70.000 kuna. He napominje kako treba voditi brigu o tome što se naručuje s obzirom o planovima za noć. Žene ne bi smjele naručivati testise jer bi im od hormona glas mogao postati dublji, a mogla bi im narasti i brada. I dok su zapadni turisti uglavnom zgađeni ponudom restorana, glavni kuhar ne nalazi ništa neobično u svom poslu, ali mu je bilo čudno kada je prvi put probao.
- Magarci imaju najvećeg, a zmije najmanjeg - rekao je u šali.
Preporučuje juhu od jelenjeg penisa za bubrege i cirkulaciju. Turisti se zbune kada im donesu jelo i kažu da je penis poslužen. Oni koji su se odvažili i probali, rekli su da je okus sličan piletini.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gocxxx 14.08.2008.

    Super je to za biti dobar u krevetu, a za bolju probavu, odnosno za biti bolji na wc-u jedu srednje pečeno govno, može biti od magarca, konjam, patke, jelena, pa čak i zmije, najveće je od magarca, a najmanje od zmije - u šali kaže idiot koji se naziva kuharom. kuhati čemo vam sve šta vam padne na pamet, upravo pripremamo recept za pohana krila komarca i frigane bubrege obada. Dobar tek ili možda bolje reči : prijatno. I onda kažu Kina se treba otvoriti svijetu, ne upravo suprotno, treba se zatvoriti, treba Kineski Zid podići još bar tri metra. Pregadni su, fuj.

  • torcida_4ever 13.08.2008.

    ma bljak..nakon sirovih meduza,macaka,pasa sad jos i ovo..fuj!! Kinezi me uzasno gade..

  • torcida_4ever 13.08.2008.

    hvala bogu da nasi sportasi tamo imaju hrvatske kuhare koji se brinu sto ce oni jesti..inace bi svi smrsavili najmanje 5 kila siguran sam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare