To je to što me zanima!

Kinezi su kupnjom Santinija uštedjeli čak 50 milijuna eura?!

Anderlecht će dobiti pet milijuna eura odštete, a hrvatski napadač u Jiangsu Suningu oko dva milijuna eura po sezoni. Tako je otpala mogućnost da Jiangsu dovede Balea, kojem je nudio milijun funti tjedno?!
Vidi originalni članak

Potpuna je laž da su Gareth i njegova obitelj razlog što je propao transfer u Kinu, oštro je poručio Baleov menadžer Jonathan Barnett.

Real je pustio priču da Velšanin i njegova obitelj nisu htjeli na Daleki istok, iako ga očito nije baš htio pustiti besplatno. A Bale se nadurio što ga klub nije htio pustiti bez odštete i odbio je ići s momčadi na Audi cup u München.

Kinezima je pukao film, u srijedu im završava prijelazni rok, bilo im je dosta natezanja s Baleom i Realom te su posegnuli za Ivanom Santinijem (30).

Anderlecht će dobiti pet milijuna eura odštete, a hrvatski napadač u Jiangsu Suningu oko dva milijuna eura po sezoni.

Tako je otpala mogućnost da Jiangsu dovede Balea, iako ga je doista želio. Čak se nagađalo da mu je nudio milijun funti tjedne plaće! To je 53 milijuna eura za godinu dana!

Ali dovođenjem Santinija ispunila se kvota stranaca u klubu, jer Kineski nogometni savez je ograničio broj stranaca na četiri po momčadi. Uštedio je Jiangsu veliki novac, Santini im neće donijeti svjetsku slavu kao što bi Bale, ali rezultatski... Možda i ne bude velika razlika.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ikik_1 31.07.2019.

    Ubrzo će im biti žao.

  • mestar 31.07.2019.

    He,he,analiza strucno obradena. Sad mi je jasno zasto nasi klubovi kupuju igrace za koje je malo tko cuo i tako prodaju foru svojim navijacima da su ustedili a kupili igraca visoke svijetske klase.

  • titanik guzi klaunuškog 30.07.2019.

    Hahaha ustedjeli 50 milja. To ono kupis petkovica umjesto neimars i ustedis 100 milja

Komentiraj...
Vidi sve komentare