To je to što me zanima!

Kingsley Coman nova prijetnja za 'modre', Dante u 'vukovima'

KINGSLEY U MÜNCHEN, DANTE IZ MÜNCHENA Bayern se pretposljednjeg dana prijelaznog roka pojačao Comanom iz Juventusa, dok je Dante otišao u Wolfsburg
Vidi originalni članak

Njemački prvak Bayern, protivnik Dinama u skupini F Lige prvaka, dan prije isteka prijelaznog roka presložio je momčad pred jesenske izazove.

Napadač Juventusa Kingsley Coman (19) stigao je na dvogodišnju posudbu na Allianz Arenu. Francuz baš i nije pokazao golgeterske sposobnosti u "staroj dami" cijele prošle i u prvom kolu ove sezone. Nastupio je 22 puta i dao jedan jedini gol.

- Veselim se Münchenu i igranju za Bayern. Želim napraviti korak naprijed u karijeri i odigrati ulogu u dvjema Bayernovim uspješnim godinama - rekao je Coman nakon potpisa ugovora.

- Kingsley Coman jedan je od najvećih talenata europskog nogometa i oduševljeni smo što smo ga mogli dovesti. Kingsley je brz, tehnički potkovan i napadački orijentiran igrač. Profitirat ćemo s njim u klubu - kazao je Matthias Sammer, sportski direktor Bayerna.

Istovremeno, jedan je igrač u nedjelju napustio bavarski stroj. Radi se o brazilskom stoperu Danteu (31) koji nakon tri godine u Münchenu seli u Wolfsburg.

- Dante je želio imati priliku da bude standardan član prve postave. Željeli bismo mu zahvaliti. Bayern i Dante imali su vrlo uspješnu epizodu zajedno s brojnim naslovima. Želimo mu sve najbolje u budućnosti - rekao je predsjednik uprave Bayerna Karl-Heinz Rummennigge.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • boki21 31.08.2015.

    dante je meni dobar igrać i bolje da igra nego sjedi na klupi.

  • arsenal 19 30.08.2015.

    Super sto je Dante otisao,steta bi bilo da je na klupi cijelo vrijeme.

  • CroBomber18 30.08.2015.

    bayern je iovako slab sa stoperima ove sezone (prvenstveno zbog ozljeda) , jos su zadnju tekmu ograli bez pravog stoper i oni odluce danas prodat stopera haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare