To je to što me zanima!

Kitarović s Pahorom navijao za Slovence: 'Velika gesta Jakova'

U jeku napetih odnosa Hrvatske i Slovenije oko granice, naš prvi gospodin Jakov Kitarović u Areni Zagreb navijao je za slovenske rukometaše protiv Crne Gore u društvu predsjednika Slovenije
Vidi originalni članak

Slovenski rukometaši u srijedu su izborili drugi krug Europskog prvenstva u Hrvatskoj pobjedom nad Crnom Gorom u zagrebačkoj Areni 28-19, a među navijačima bio je i predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor.

U njegovu društvu bili su Jakov Kitarović, suprug predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, te Tomislav Madžar, predsjedničin savjetnik.

Pahor i Kitarović bili su jako dobro raspoloženi na tribinama, a prvom gospodinu Lijepe naše na Twitteru je nakon utakmice Pahor javno zahvalio zbog navijanja za Sloveniju.

"Hrvatska predsjednica danas je bila u posjetu Sarajevu. Jako cijenim što je zajedno sa mnom za naše dečke navijao njen suprug Jakov Kitarović. Naoko mala, a zapravo velika gesta. Lijepo", napisao je Pahor na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • gdejepecat 18.01.2018.

    Jakov je, za razliku od Kolinde, gospodin

  • zvrka1977 18.01.2018.

    S priloženih fotografija vidi se da je Pahor unio u dvoranu nedopušteni rekvizit i ne razumijem zašto nije udaljen iz Arene. Zastave se mogu unositi ali ne na koplju a on maše s tom zastavom i čeka gdi će zabosti koplje i još malo pomaknuti granicu. Svaka čast, odličan slovenski diplomatski potez a mi i dalje u banani

  • ivo-špalj 18.01.2018.

    ništa to neće bit bolje. to su igre za sirotinju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare