To je to što me zanima!

KK Zadar pred gašenjem, tvrdi gradonačelnik Zadra

Dugovanja Zadra za tekuću sezonu su 14 mil.kn, a ukupan dug iz prethodnih godina nagomilao se na 40 milijuna kuna, kaže gradonačelnik Vrančić
Vidi originalni članak

KK Zadar je pred gašenjem i ako mu se financijski ne pomogne neće ga više biti, dramatično je obznanio zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić na Gradskom vijeću.
Kazao je kako su dugovanja KK Zadar za tekuću sezonu 14 milijuna kuna, a ukupan dug iz prethodnih godina nagomilao se na 40 milijuna kuna.
Dugovanja su, prema njegovim riječima, nastala u prethodne dvije godine. Klub je već potrošio gotovo šest milijuna kuna od Grada i novce od sponzora, a sva imovina kluba je pod hipotekom.
Pozvao je gospodarstvenike na hitan sastanak u ponedjeljak, na kojem će razmotriti mogućnosti financijskog spašavanja kluba.
- Od njih se očekuje i najmanja financijska pomoć, a već je razrađen model po kojem bi ona iznosila najmanje 30, a najviše 200 tisuća kuna - kazao je Vrančić.
Gradonačelnik je potvrdio kako će se iz gradskog proračuna za KK Zadar izdvojiti 200 tisuća kuna.
Dodajmo da košarkaši Zadra nisu dobili plaću pet mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • domagoj981 17.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • LeBron 17.03.2010.

    tako je st86 nekoć se govorilo Trepča radi Beograd se gradi, dok se iz rudnika zlata na kosovu vadilo bogatstvo albanci koji tamo žive i dalje su bili u bjedi, tako je danas sa Dalmacijom, purgeri tu nešto mudruju, ali da nema novaca od turizma ova država bi davno bankrotirala

  • boys 17.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare