To je to što me zanima!

Kladionice ne vjeruju u naše: Nijemci favoriti protiv kauboja

Hrvatsska je izgubila od Brazila 29-26 i zakomplicirala si mogućnosti prolaska u polufinale. 'Kauboji' trebaju pobijediti Njemačku i Francusku, a za odmor nemaju vremena
Vidi originalni članak

Kladionice su jasne - Njemačka je na domaćem terenu favorit protiv Hrvatske. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon poraza od Brazila (29-26) pred našim je rukometašima malo vremena za odmor prije utakmice s Njemačkom. Prije utakmice Hrvatska je prema kladionicama bila veliki favorit s koeficijentom 1,20, ali Brazilci su na kraju slavili. Koeficijent na njihovu pobjedu bio je velikih 6.

Situacija prije utakmice odluke za 'kauboje' znatno je drukčija. Nijemci jesu favoriti, ali koeficijent na pobjedu domaćina je 1,70, a na pobjedu Hrvatske 2,70. U samo jednoj utakmici sve je pošlo naopako za hrvatske rukometaše te su od koraka do polufinala otišli dva koraka unatrag.

PUT DO POLUFINALA Što sad? Njemačka sutra mora pasti, inače smo 'out' sa SP-a

Nisu 'kauboji' u dobroj poziciji, ali nisu ni apsolutni autsajderi što pokazuju i postavljeni koeficijenti. Naši rukometaši nemaju puno vremena za odmor jer ih za nešto manje od 24 sata očekuje ključni susret na putu prema polufinalu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bubamiha 21.01.2019.

    Vau,sok i nevjerica!!😂😂

  • andi_1 21.01.2019.

    Ja ne krivim decke za poraz, nemozemo uvijek bit najbolji ...najveci krivac su oni sto nakon jedne ozbiljnije tekme vise ne vide ostale vec nas pocnu hvalospjevima dizat u nebesa...zaboravljaju da jedna lasta ne cini proljece pa eto...otud i razocaranje !

  • igVu75 21.01.2019.

    Mi vjerujemo, hebeš kladionice!!! Ajmoooooo dajte sve od sebe I kako god završilo vi ste naš ponos mi smo vaša snaga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare