To je to što me zanima!

Klasnić: Dok čekam bubreg, kći i obitelj mi daju veliku snagu...

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić u razgovoru za časopis Story rekao je kako mu u borbi za život najveću snagu daju obitelj i kći te kako mu ne pada na pamet odustati od borbe
Vidi originalni članak

Iako je Ivan Klasnić nedavnom presudom o krivnji liječnika Werdera dobio određenu zadovoljštinu, nepovratno izgubljeno zdravlje nitko mu ne može vratiti. U danima čekanja na novu transplataciju Klasnić je razgovarao za Story.

- I dalje nema ništa novo u vezi s mojim zdravljem. Idem na dijalizu i čekam bubreg - rekao je Ivan te dodao kako je došao u Hrvatsku u posjet rodbini, ali i kako bi obavio razgovore vezane uz mogućnost trasnplatacije.

- Inače sam dosta pozitivan, osoba sam koja se voli smijati i ne misliti negativno. Kći mi daje veliku snagu, obitelj također. Zašto bih se prepustio, želim živjeti još sto godina - priča Klasnić.

Cijeli razgovor s Ivanom Klasnićem pročitajte u časopisu Story.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Agrokor 12.04.2017.

    Ivane kralju drzi se..jos pamtim onaj pogodak turcima..👍

  • --- DAVOR --- 12.04.2017.

    Jel on zadnji na planetu kojem treba bibreg?? Ako je evo ja mu dam svoj samo da prestane to piskaranje kao da je jedino njegova sudbina sa bubregom največa i najtragičnija. Milijuni diljem svijeta ga trebaju a anonimusi su pa samim time nepodobni ispričat svoju priču koja je možebitno puno tragičnija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare