To je to što me zanima!

Klasnić: Imam dvije ili tri opcije za nastavak karijere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Engleski Bolton više nije toliko sigurna opcija za nastavak karijere Ivana Klasnića. Nakon raskida s Nantesom, i sam je priznao da ima više ponuda
Vidi originalni članak

Owen Coyle, menadžer Boltona, u kojem je Klasnić proveo na posudbi prošlu sezonu, priznao je u ponedjeljak da bi volio hrvatskog napadača ponovno vidjeti na stadionu Reebok, ali i da bi se financijska strana mogla pokazati nepremostivom preprekom za realizaciju posla. U utorak su i njemački mediji donijeli vijest da se Hannover zanima za usluge hrvatskog reprezentativca, a Klasnić je u razgovoru za francuske medije objasnio da ne osjeća pritisak u potrazi za novim angažmanom.
- Mislim da je i za mene i za Nantes raskid ugovora bio najbolje rješenje. Ne vidim sebe u drugoj ligi, a Nantes nije imao prave izvore za moje financiranje - prenosi Sky Sports News Klasnićeve riječi francuskim medijima.
- Znam da ću pronaći novi klub. Nisam pod pritiskom, imam dvije ili tri opcije - zaključio je Klasnić, koji trenutno trenira u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pinturicchio 03.08.2010.

    mislim da bi bio idealno pojacanje za dinamo , moze igrati u Europi , u nasoj ligi bi zabio , pa brat bratu 30-40 golova , mamic bi mu mogao skontati visoku placu sigurno , e sad , njegovi motivi i zelje sigurno prerastaju dinamo a nasu ligu pogotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare