To je to što me zanima!

Zabija svako kolo: Klasnić prvi strijelac najbolje lige na svijetu

Bolton je izgubio na gostovanju kog Liverpoola, a počasni gol u porazu 3-1 postigao je Ivan Klasnić. Trenutno je najbolji strijelac Premiershipa, s tri gola u tri susreta
Vidi originalni članak

Novim je pogotkom, već trećim ove sezone, hrvatski 31-godišnji napadač Boltona Ivan Klasnić izbio na vodeće mjesto ljestvice strijelaca Premiershipa.

Hrvatski je nogometaš sa suigračima iz Boltona izgubio 3-1 na gostovanju kod Liverpoola u posljednjemu subotnjem srazu trećeg kola, čime je sastav Kennyja Dalglisha preuzeo prvo mjesto na ljestvici.

Klasnić je zabio tek utješni pogodak u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena poprativši akciju Martina Petrova po lijevoj strani.

Upisao je Klasnić po gol u svakom od triju uvodnih kola. Zabio je QPR-u, Manchester Cityju i sada Liverpoolu odigravši cijelu utakmicu drugi put zaredom.

Za Liverpool su svoje premijerne golove zabila ovoljetna Dalglishova pojačanja u veznom redu, Jordan Henderson i Charlie Adam. Drugi je gol glavom nakon kornera kojeg je izveo Adam zabio Martin Škrtel. Dirk Kuyt asistirao je Hendersonu i Adamu.


 

Premiership, 3. kolo, rezultati:

Chelsea - Norwich 3-1 (Bosingwa 6, Lampard 82-11m, Mata 90+11 / Holt 63)

Aston Villa - Wolves 0-0

Swansea - Sunderland 0-0

Wigan - Queens Park Rangers 2-0 (Di Santo 41, 66)

Blackburn - Everton 0-1 (Arteta 90)

Liverpool - Bolton 3-1 (Henderson 15, Škrtel 52, Adam 53 / Klasnić 90+1)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • juran 28.08.2011.

    Bravo za killera, ali naši mediji malo prenapuhavaju, pa tek su 3 kola odigrana... Usto, Džeko je danas zabio 4 komada Tottenhamu, pa nije više prvi strijelac

  • DaliborFrančić Frane 28.08.2011.

    ma bilic je kreten .. nezna izabrat prave igrace..:S

  • zanetti4-os 28.08.2011.

    sto vrijedi kad nece dobit priliku u repki.e moj bilicu da se nedrzis istog sastava nego iskoristis igrace koji su u formi,di bi nam bio kraj.ali to je za tebe nuklearna fizika

Komentiraj...
Vidi sve komentare