To je to što me zanima!

Klasnić: Sjest ću i popričati s Mamićem, spreman sam igrati

Ja sam u Engleskoj, treniram, spreman sam... Radim individualno. Nazovu li me, sjest ću s Mamićima i porazgovarati, rekao je Ivan Klasnić koji bi mogao u Dinamo
Vidi originalni članak

Ha, ha otkud vam to? Ne znam ništa o tome, čujem da se moje ime spominje u tom kontekstu, ali mene Mamići nisu zvali, neuvjerljivo je rekao Ivan Klasnić.

Iako Dinamo od Lige prvaka dijeli još 90 minuta u Mariboru, braća Mamić navodno su mu spremni ponuditi oko pola milijuna eura godišnje plaće.

- Ja sam u Engleskoj, treniram, spreman sam... Radim individualno. Nazovu li me, sjest ću s Mamićima i porazgovarati - rekao je “Killer”, koji je u Ligi prvaka u dresu njemačkog Werdera zabio pet golova u sezoni 2004./05.

Došao bi bez odštete.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • rammstein_1 24.08.2012.

    on se definitivno ne isplati za hnl ali za ligu prvaka i te kako se isplati jer oni debili sta sad igraju neznaju dati gol iz 10 pokusaja ,mamic bi trebao napraviti ugovor samo za ligu prvaka da ga uzme ako moze ako nhe na 1 g ali da dogovore lovu sa kojom bi bio zadovoljan neka odigra 8 utakmica lige i sa zvaku utak 50 000 i ok

  • smodri19 24.08.2012.

    triba ga pod hitno dovest boljeg napadaca u nasoj ligi nema

  • FilipLuštica_1 24.08.2012.

    ma neće on nikada igrati u HR

Komentiraj...
Vidi sve komentare