To je to što me zanima!

Klasnić u bremenskoj sudnici: Nastavlja tužbu protiv liječnika

Cijeli proces traje gotovo devet godina, a danas se na suđenju pojavio i Klasnić. Preko 1500 stranica dostavljeno je regionalnom sudu u gradu Bremenu čime je proces nastavljen dalje
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić tužio je 2008. godine njemačke liječnike zbog jer nisu na vrijeme uočili njegove zdravstvene probleme. Naime, Klasnićev privatni liječnik Arno Ekkehard Lison ustvrdio je još 2007. godine da se bubrežna disfunkcija napadača jasno mogla uočiti još davne 2001. godine, na liječničkom pregledu koji je Klasnić prošao došavši iz St. Paulija. 

Nalazi krvi, tvrdi Lison, već su tada upućivali na problem. Sve je završilo dvostrukom transplantacijom bubrega. Nakon što mu je tijelo odbacilo majčin, Ivan nosi očev donirani bubreg. Nažalost, i tu su nastali problemi prije nekoliko mjeseci.

Ivanovi odvjetnici tražili su iznos od 1,427.944,55 eura. U klubu se nisu iznenadili sudskim pozivom svojim liječnicima.

- Ivanov odvjetnik obavijestio nas je o procesu još prije mjesec dana. Nadamo se da će naši liječnici dokazati svoju nevinost i da ćemo ih imati na dispoziciji u budućnosti. Međutim, svakako želim naglasiti da podržavamo i Ivana. Ima pravo zahtijevati odgovore i mi ćemo se svrstati na stranu istine - izjavio je 2008. godine Klaus Allofs, sportski direktor Werdera.

Cijeli proces traje gotovo devet godina, a danas se na suđenju pojavio i Klasnić. Preko 1500 stranica dostavljeno je regionalnom sudu u Bremenu čime je proces nastavljen dalje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • donMario7 03.02.2017.

    Ti si siroce, ali u srcu i glavi...

  • marin.0202 03.02.2017.

    To je u Njemackoj jako tesko jer kad de ide pogotovo na kakvu operaciju potpisujes izjavu daako nastanu kave komplikacije nemas nikakvog prava potrazivati odstetu i ako utrvde da si u pravu to trje godinama i ishod je neizvjestan a pogotovo na ustrb pacijenta.Zalostno ali istinito.Od frenda suprga je zbog greske narkoze vec 5 godina u komi vegetira i nitko nije kriv.

  • RobertMoro 03.02.2017.

    Ako su pogriješili treba ih tužiti, neka plate dabome... nevidim šta je sporno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare