To je to što me zanima!

Klaustrofobični Ferguson mrzi svlačionicu Fulhama

Kako nije imao razloga prigovarati sucima nakon utakmice s Arsenalom, Alex Ferguson se bacio na pojedine svlačionice suparnika u Premiershipu
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda izjavio je da mu je odlazak Fulhamu u goste najstrašnija gostujuća utakmica sezone. No Sir Alex se ne boji strašne momčadi Fulhama, niti opasnih navijača, niti teškog terena. Njega straši veličina svlačionica.
Očito Ferguson nema previše razloga za prigovore nakon pobjede nad Arsenalom pa se sjetio malih garderoba u Premiershipu. Od čelnika lige čak zahtjeva da propišu minimalni standard kojeg bi se svi klubovi morali pridržavati. Na tapeti su se ovaj put našla tri kluba.
- Nevjerojatno je da klubovi s toliko novca kao ovi u Premiershipu imaju tako male svlačionice. Pogotovo to dolazi do izražaja od kada je povećan broj igrača i stručnog osoblja na klupi - počeo je Alex svoje predavanje o građevinskim prohtjevima njegove momčadi. Nastavio je precizno ocjenivši koji bi klubovi morali 'odraditi posao' u svlačionici.
- Evertonova je svlačionica toliko uska da je to nevjerojatno. Portsmouthova također nije sjajna, no ona u Fulhamovom stadionu je posebna priča. Pa manja je od mog ureda. Da se razumijemo, Craven Cottage je tradicionalan stadion i meni jedan od najdražih u ligi. No imate li 18 igrača koji se presvlače, trenere, fizioterapeute i oružare sve to izgleda poprilično smiješno. Neka se ugledaju na Old Trafford koji pruža komociju. Od gostujućih terena daleko najbolju svlačionicu ima Arsenal - kaže Fergie.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 01.05.2009.

    sta bi rekao kad bi vidio nase svlacionice

Komentiraj...
Vidi sve komentare