To je to što me zanima!

Klinci imaju svoj SP: Započeo je Alpas Cup u Velikoj Gorici

Od današnjih rezultata izdvajamo remi Velike Gorice koja je odigrala 2-2 protiv favoriziranog Dinama, a sutra su na rasporedu susreti završnice natjecanja...
Vidi originalni članak

Osim onog u Brazilu, svoje 'svjetsko prvenstvo' imaju i dječaci do 11 godina koji se na petom izdanju Alpas Cupa natječu u velikogoričkom naselju Kurilovec. Međunarodni turnir za limače igrat će se u subotu i nedjelju, 21. i 22. lipnja, a na njemu će sudjelovati 54 momčadi iz deset zemalja. 

Uz limače svih domaćih prvoligaša, uključujući Dinamo i Hajduk, na turniru će sudjelovati i torinski Juventus, bečka Austria, beogradska Crvena zvezda, praška Sparta, momčadi iz Rumunjske, Slovačke, Mađarske, Slovenije... Nakon što je prva tri izdanja turnira osvojio Dinamo, prošle godine do kraja je otišao Hajduk, koji će braniti naslov.

Od današnjih rezultata izdvajamo remi Velike Gorice koja je odigrala 2-2 protiv favoriziranog Dinama, a sutra su na rasporedu završnice turnira. Pobjednika ćemo saznati u nedjelju navečer

Idi na 24sata

Komentari 3

  • piramida 21.06.2014.

    tkoje dobar onje dobar i sa 10 ,18 i 22 ,puno je macaka u vreci .

  • 3perr 21.06.2014.

    Dinamo i Hajduk imaju ponajbolje nogometne akademije u Europi, samo te mlade igrače se ne bi smjelo puštati prije 21. godine.. od ovih koji su otišli prije 21. godine, za sada jedino Kovačić pokazuje rezultate. Rebić ne dobija dovoljno prilike, Jedvaj još manje itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare