To je to što me zanima!

Klinsmann je otišao: Što s dogovorenim pojačanjima?

Loša sezona Bayerna koštala je posla Jürgena Klinsmanna. Nakon odlaska postavlja se pitanje što s onima koji su potpisali za iduću sezonu
Vidi originalni članak

Nakon što je Jürgen Klinsmann zbog loših rezultata dobio ozkaz u Bayernu, Anatolij Timoščuk se zabrinuo za svoju budućnost u njemačkom velikanu. Kapetan Zenita potpisao je ugovor s Bayernom u vrijeme 'vladavine' Klinsmanna početkom ove godine. Tada se susreo s trenerom koji je inzistirao upravo na veznjaku defanzivcu prošlogodišnjeg osvajača Kupa Uefe. Koliko mu je bio važan u planovima govori i podatak da je za njega 'iskeširao' 12 milijuna eura i potpisao ga do 2012., iako ima 30 godina. U jednakoj mjeri Timoščuka je impresionirao Klinsi pa se sada pita treba li doći u klub koji je otpustio čovjeka koji ga je želio. Kako se još ne zna tko će biti novi trener, veznjak se s pravom pita ima li budućnosti u Bayernu ili je njegov put u Njemačkoj završio i prije nego je počeo. Timoščukovu neodlučnost pojačalo je i zanimanje talijanskih divova, Intera i Milana.
Još jedan igrač mogao bi se zabrinuti za budućnost u Bayernu. Naš Ivica Olić dolazi u Bayern iz HSV-a bez odštete, no prednost je što su na njemu inzistirali sportski direktor i predsjednik kluba. Klinsmann se u ovom slučaju samo složio s dovođenjem Olića. Preuzme li klupu 'bavarskog ponosa' Louis van Gaal kao što se piše Ivici bi mogle procvasti ruže. Gaal je poznat kao trener koji voli studiozan pristup utakmici te nogomet s puno trke i napornim treninzima. Na tom terenu Olić je doma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torca1950 01.05.2009.

    ja mislim da bi olić trebao otić al u neki drugi jači klub ne u bayern jer tamo teško da će igrat...

  • JAX 01.05.2009.

    neka ola ne dode

Komentiraj...
Vidi sve komentare