To je to što me zanima!

Klinsmann objasnio zašto nije postao izbornik SAD-a

U čemu je bio problem? U tome tko ima zadnju riječ. Uvijek je tako u pregovorima o preuzimanju bilo kluba, bilo reprezentacije, rekao je Klinsmann
Vidi originalni članak

Proslavljeni njemački nogometaš Jürgen Klinsmann dugo je vremena dobro kotirao na ljestvici mogućih izbornika reprezentacije SAD-a, prije no što je ugovor produljio Bob Bradley. Klinsmann tvrdi da je pregovore s Nogometnim savezom SAD-a (USSF) vodio gotovo mjesec dana i da su oni bili pred konkretizacijom, no i da je sve palo u vodu nakon što iz krovne kuće tamošnjeg nogometa nisu do kraja odradili dogovoreno.
- Pričali smo tri ili četiri tjedna. Bili su to dobri razgovori, no isti je takav kraj izostao nakon što nismo na papir mogli prenijeti ono što smo usmeno dogovorili - veli bivši njemački izbornik.
- U čemu je bio problem? U tome tko ima zadnju riječ. Uvijek je tako u pregovorima o preuzimanju bilo kluba, bilo reprezentacije. Kada smo stigli do te točke rekao sam im da ne mogu dobro raditi svoj posao ukoliko moja ne bude posljednja u odlukama vezanima za momčad, igrače i sve ono što se oko reprezentacije zbiva. Nažalost, nisu na to mogli pristati, što je označilo i kraj naših razgovora i potpis novog ugovora s Bradleyjem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare