To je to što me zanima!

Kljaić optimističan: Hrvatska će biti svjetski prvak 2011.

Kazna je na Kopljara i Gojuna djelovala pozitivno. U reprezentaciji su odlični, rekao je trener Zagreba CO Nenad Kljaić nakon pobjede Hrvatske nad Rumunjskom
Vidi originalni članak

Hrvatska će 2011. u Švedskoj postati svjetski prvak!, uskliknuo je trener Zagreba Nenad Kljaić nakon kvalifikacijske pobjede hrvatske reprezentacije nad Rumunjskom (34-22) u Karlovcu.

Kljaića je na takvu izjavu ohrabrila igra njegovih igrača Kopljara i Gojuna koje je motivirala kazna zbog nedovoljnog zalaganja u hrvatskoj ligi.

– Kaznio sam ih jer su zaista loše igrali, ali ta kazna je na njih djelovala pozitivno. Već u sljedećoj prvenstvenoj utakmici bili su dobri, a u reprezentaciji odlični - rekao je za Večernji list Kljaić i navijestio još bolju formu svojih igrača, ali i onih koji igraju u njemačkoj ligi.

Igrači Zagreba i oni koji igraju u Njemačkoj bit će u još boljoj formi nego sada. Jedini naši pravi suparnici, Francuzi, bit će bez Narcissea, a on nam je stvarao najviše problema. A pitanje je hoće li se Karabatić uspjeti oporaviti od ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nelinjo_ib 02.11.2010.

    ja sam prorok u zadnje vrijeme xD i sve sto kazem tako bude xD xD imam neki osjecaj da cemo bit 3. nadam se da se varam :/.

  • tornado_ 30.10.2010.

    drugi ćemo biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare