To je to što me zanima!

Klopp ima 'tajno oružje': Trent na treningu nosio elektrode na glavi, pokušao mu 'ući u glavu'

Elektrode koje nogometaši nose na glavi odašilju specijalne individualne podatke, a uzda se njemački strateg da će mu to pomoći na subotnjem susretu protiv 'kraljeva'
Vidi originalni članak

Nakon što su izgubili Premiership, Jurgen Klopp odlučio je upregnuti doslovno sve kako bi Liverpool osvojio trofej Lige prvaka. Tako je na treningu prije finala uz pomoć računala pratio što se 'događa u glavama' njegovih igrača. 

FAKE NEWS VIDEO Anfield 'eruptirao' zbog lažne informacije! Evo što se sve događalo u drami u Liverpoolu

Najnovija tehnologija koja senzorima prati događanja u mozgu pojačanje je u stožeru 'redsa', a kako prenose engleski mediji, upravo bi to mogla biti prevaga u najvećem europskom klupskom finalu. Prvi je to isprobao Trent Alexander-Arnold uz Konstantinosa Tsimikasa, dok su ostali pratili kako reagiraju bekovi 'redsa'.

Klopp ima pomoć njemačkog neuroznanstvenika koji bi mogao pomoći u boljem shvaćanju situacije na terenu i razmišljanju unaprijed, a na čelu ovog projekta su Dr. Nicklas Hausler i njegov partner Patrick Hantschke.

Elektrode koje nogometaši nose na glavi odašilju specijalne individualne podatke i pomažu klubu da napravi željeni program treninga koji će pomoći nogometašima u finalu.

Podsjetimo, nakon što su slavili protiv Villarreala u polufinalu, u finalu Lige prvaka čeka ih Real Madrid. Utakmica je na rasporedu u subotu od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • arow 26.05.2022.

    Jel pitao Ursulu smije li se to,mozda da im motore ugradi pozadi

  • bedak11 26.05.2022.

    Samo neka kaze da ima asmu kao svaki normalan igrac liverpoola

  • 26.05.2022.

    real osvaja u prvih 90 min

Komentiraj...
Vidi sve komentare