To je to što me zanima!

Klopp je prvi favorit za otkaz: Ne trebam pauzu, ovo je izazov

'Redsi' su u nizu od tri prvenstvena poraza (Brighton, Manchester City i Leicester), a na tablici su još uvijek četvrti s 40 bodova, ali zaostaju ogromnih 13 bodova za prvim Manchester Cityjem
Vidi originalni članak

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp prvi je favorit za otkaz među premierligaškim trenerima po tečajevima koje nudi irska kladionica "Paddy Power".

Njemački trener na početku sezone bio zadnji u tom poretku jer je donio Liverpoolu prvu ligašku titulu od 1990., ali eto, nakon nekoliko mjeseci stvari su se potpuno zaokrenule.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tečaj da će Klopp biti prvi biti 'protjeran' s premierligaške klupe iznosi tek 1,87.

'Redsi' su u nizu od tri prvenstvena poraza (Brighton, Manchester City i Leicester), a na tablici su još uvijek četvrti s 40 bodova, ali zaostaju ogromnih 13 bodova za prvim Manchester Cityjem koji ima i utakmicu manje. Da stvar bude gore za Kloppovu momčad 'za vratom im pušu' Chelsea, West Ham, Everton i Aston Ville koji će svi prestići Liverpool ukoliko pobjede zaostale utakmice što bi 'redse' moglo srozati do čak 8. mjesta na tablici.

PREMIERSHIP Klopp bijesan kao ris: Leicester okrenuo Liverpool u tri minute

Nakon istog broja odigranih kola prošle sezone imali su čak 24 boda više, a s titulom se već 'pozdravio', a Liverpool je posljednji put izgubio tri premierligaške utakmice u nizu još 2014. kada je na klupi sjedio Brendan Rogers kojeg je zamijenio upravo karizmatični Nijemac

- Mislim da ne možemo nadoknaditi zaostatak. Ne razmišljamo o tituli, nismo naivni.

- Hoću li dobiti otkaz ili ću otići sam? Nijedno. Ne trebam pauzu - rekao je Klopp na pressici uoči osmine Lige prvaka protiv RB Leipziga.

Klopp je razjasnio da je bez obzira na loše rezultate i smrt majke u potpunosti predan vraćanju momčadi u formu. 

- Zadnja stvar koju želim raditi je pričati o privatnim stvarima na pressici, ali svi znaju da smo imali težak period. Radim kao trener 20 godina i naučio sam 'ostaviti neke stvari kod kuće'. Naravno da utječu stvari koje se događaju oko nas, no nitko se ne mora brinuti o meni. Iskreno. Možda ne izgleda tako, zato što je ružno vrijeme, a ja sam bijel i brada mi sve više sijedi. Ne spavam puno pa mi oči izgledaju ovako, ali pun sam energije - rekao je u šaljivom tonu pa se malo 'uozbiljio'. 

'UŽASNA VREMENA' Klopp ne smije na majčin pokop

- Situacija je izazovna. Ne želim biti u njoj, ali vidim ju kao zanimljiv izazov. Nitko nije napisao knjigu kako se rješava, ali mi ćemo naći rješenje.

Tečajevi za sljedeći otkaz na klupi premierligaša:

  • Jürgen Klopp (Liverpool) - 1,87
  • José Mourinho (Tottenham) - 3
  • Roy Hodgson (Crystal Palace) - 5
  • Sam Allardyce (WBA) - 12
  • Steve Bruce (Newcastle) - 14

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kristina Matoša 15.02.2021.

    Klopp je dobar stručnjak i trener. To je moje mišljenje.

  • Space Burek 15.02.2021.

    Ovu sezonu nitko ne moze ocjenjivati zbog niza razloga. Igra se skoro cijelu sezonu svaka 3-4 dana i to bez publike. Ekipe nemaju vremena za neke znacajnije treninge a tu su i ozljede zbog tog ludog rasporeda. Svaki top klub koji otpusti trenera zbog rezultata ove sezone ce si samo napraviti jos veci problem pogotovo Liverpool kojeg je Klopp nakon duzeg perioda poslozio i uzeo naslove prvaka. Isto mislim i za Juve, Barcu, United i Real.

  • magic_mushrooms 15.02.2021.

    24 sata ocigledno nema upraznjeno mjesto lektora jer da ima ne bi im se dogadjali gafovi poput ovog "Tečaj da će Klopp biti prvi biti 'protjeran' s premierligaške klupe iznosi tek 1,87."????? Jurgen Klopp ne moze nikako biti protjeran "PRVI" jer prije njega ove sezone vec su prijevremene otkaze dobili prvo Slaven Bilic u WBA a zatim i Lampard u Chelsea-u tako da iako se to i dogodi Jurgen Klopp moze biti jedino treci ili jos nize pozicionirani na toj ljestvici ukoliko netko prije njega dobije otkaz!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare