To je to što me zanima!

Klopp: Od hrvatskih i srpskih igrača naučio sam samo psovke

Sutra je na rasporedu 4. kolo grupne faze Lige prvaka, a u Beogradu gostuje Liverpool . Srbi su još od SP-a 'nabrušeni' na Xherdana Shaqirija koji zbog odluke trenera neće zaigrati na Marakani
Vidi originalni članak

Moj i vaš posao nije da provociramo pitanja na temu Xherdana Shaqirija, ne želim pričati ni o čemu što nije vezano za nogomet, rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp i prekinuo sve moguće provokacije u režiji okupljenih novinara u Beogradu.

Zvezda i Liverpool igraju u Ligi prvaka u Beogradu u utorak (18:55 sati).

Klopp je odlučio u Liverpoolu ostaviti Xherdana Shaqirija, švicarskog reprezentativca koji je izazvao kontroverze nakon što je svoj gol Srbiji na SP-u u Rusiji proslavio s rukama dignutim u obliku orla. 

Znao je Klopp kako švicarski reprezentativac nije najpoželjnija osoba u Srbiji pa ga je odlučio odmoriti u ovom susretu. 

- Donosim i donosit ću odluke u momčadi, a igrači ih prihvaćaju. O Shaqiriju je klub objavio službeno priopćenje i tu je priča završena. Došli smo ovdje radi nogometa, Xherdan će igrati još mnogo utakmica za nas, ali ne i sutra - poručio je trener Liverpoola.

U jednom je trenutku trener Liverpoola shvatio kako prevoditelj ne prevodi sve ono što govori pa je odlučio intervenirati.

- Nisam siguran da razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom. Želim da novinari koji znaju engleski prevedu sve što sam rekao - to je jako važno jer ne želim da me ljudi ovdje krivo shvate. Ako ne bude tako morat ću početi koristiti titlove u svojim izjavama - rekao je Klopp i nasmijao okupljene.

Pitali su ga i zna li srpski jezik.

- Srpski jezik je kompliciran. Od srpskih i hrvatskih igrača sam naučio samo psovke, a sad nije ni vrijeme ni mjesto da ih izgovaram - rekao je Klopp i izazvao smijeh svih prisutnih.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • helidon 06.11.2018.

    Ahh šajze.

  • plik 06.11.2018.

    pasmaslo, Zvezda igra sa elitom, a mi se palimo na nekakav Spartak Iz Trnave.. tja...

  • aavent 06.11.2018.

    Ali je li netko nase psovke ikada pokusao objasniti strancima recimo englezu na njegovom jeziku, ja mislim da bi bili u soku totalnom. Znaci recimo reci englezi odi u 3 pm ili hebo ti pas mater... pitam se sta bi stvarno mislili kada bi im to preveli na engleski

Komentiraj...
Vidi sve komentare