To je to što me zanima!

Klopp pohvalio Lovrena: Svaka čast, fantastičan gol je zabio...

Naši obrambeni igrači rijetko zabijaju, ali Lovren je zabio sjajan gol. Bio sam jako zadovoljan prvim poluvremenom, taj gol nam je pomogao da maknemo pritisak s leđa, rekao je Jürgen Klopp nakon velike pobjede...
Vidi originalni članak

Dejan Lovren zabio je sjajan gol Newcastleu (4-0) nakon čega su se gosti potpuno rastvorili, a Liverpool ih je onda potopio do kraja. Bio je to gol u maniri prvoklasnog napadača, baš prava bombetina koja mu je sjela na "punjak".

- Dobro su se oni branili na početku, a onda je došao taj sjajan Dejanov gol. Sve smo odlično odigrali u tome napadu, i taj ubačaj u peterac, pa skok na loptu, a onda i sjajna završnica Lovrena koji je morao brzo razmišljati i na koncu zabio fantastičan gol - Pohvalio je trener Liverpoola Jürgen Klopp Dejana Lovrena.

- Naši obrambeni igrači rijetko zabijaju, ali Lovren je zabio sjajan gol. Bio sam jako zadovoljan prvim poluvremenom, taj gol nam je pomogao da maknemo pritisak s leđa, a u drugom dijelu smo onda odigrali stvarno savršeno - kaže Klopp koji dodaje da je sezona duga i da njegova momčad u svakoj utakmici mora dati sve od sebe.

Liverpool ove sezone zaista sjajno izgleda, a njihov najbolji igrač Mohamed Salah tek se budi. A kada se on do kraja probudi i bude na razini prošle sezone, e pa gdje će im biti kraj. Trenutačno se nalaze u veličanstvenom nizu od osam pobjeda zaredom, a zadnji put su Premier ligi bez pobjede ostali prije skoro dva mjeseca kada su remizirali s Arsenalom...

- Jako smo koncentrirani i moramo ići utakmicu po utakmicu. Bilo bi dobro kada bi ovakvu formu zadržali i za naredne utakmice. Jako smo zadovoljni, stvarno smo odigrali sve što trener tražio od nas. Bio je ovo sjajan dan za nas, za navijače i idemo istu stvar napraviti protiv Arsenala - rekao je Lovren nakon utakmice u kojoj je zabio prvi gol ove sezone.

>>>GOL POGLEDAJTE OVDJE<<<

Dok Redsi melju sve pred sobom, Cityja melju ostali. Nakon poraza od Crystal Palacea, igrači Pepa Guardiole izgubili su i od Leicestera te polako gube korak za Liverpoolom koji je vodeći nakon Boxing Daya sa 51 bodom, a iza njega je Tottenham sa 45 i Manchester City koji je pao na treće mjesto, sa 44 boda.

Ludilo u Premier ligi se ne smiruje, sljedeće kolo je na raspredu već za tri dana.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • hudinamo 27.12.2018.

    Ljudi trabunjajte kolko hocete, al kod Kloppa i u Liverpoolu se ne igra preko stele. Lovren nije najbolji stoper na svijetu al u 5 je sigurno, nisam ga nikad gotivio al drago mi da me razuvjerio.

  • Arpad Sterbik 26.12.2018.

    Kaj je ovo nejakav bosanski portal pa toliko se hvali taj Lovren?

  • danko1471991 26.12.2018.

    Jadan gol...

Komentiraj...
Vidi sve komentare