To je to što me zanima!

Klopp poludio na Shaqirija: Pa trebao si izvesti slobodnjak...

Razgovarali smo o slobodnom udarcu, o zadnjem na utakmici. Htjeli smo da Salah ode što bliže kako bi mu dodali loptu, zato sam htio da to Shaqiri izvede, rekao je Klopp poslije utakmice...
Vidi originalni članak

Liverpool je sinoć ispao od Chelseaja u drugom kolu Liga kupa, a to im je i prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima. Taj poraz nije baš najbolje sjeo treneru Redsa Jürgenu Kloppu koji je očitao bukvicu Shaqiriju nakon utakmice.

Liverpool je vodio protiv Chelseaja 1-0 golom Sturridgea, no na kraju su ih Bluesi uspjeli okrenuti golovima Emersona i Hazarda i nanijeti im prvi poraz. Jürgen Klopp izgubio je živce nakon što je Eden Hazard izvozao njegove igrače i zabio eurogol za pobjedu. Pravu jezikovu juhu dijelio je svojim igračima tijekom utakmice, a posebno oštar je bio prema Švicarcu Shaqiriju jer se nije vraćao nazad. Na kraju utakmice je Shaqiriju i očitao bukvicu odmah uz teren, no na pressici je temperamentni Nijemac otkrio što je točno rekao Švicarcu.

- Razgovarali smo o slobodnom udarcu, o zadnjem na utakmici. Htjeli smo da Salah ode što šire kako bi mu dodali loptu te da ima priliku kroz jedan na jedan ugroziti suparnički gol, zato sam htio da to Shaqiri izvede - rekao je Klopp.

Na kraju je taj slobodnjak izveo Jordan Henderson i to nije najbolje ispalo za Liverpool.

Xherdan Shaqiri jako malo igra ove sezone, a Klopp mu je odlučio pružiti priliku u natjecanju u kojem su obje momčadi odmarale igrače. No, čini se da nije opravdao njegovo povjerenje. Vremena za odmor nema, novi susret ovih momčadi i prilika Liverpoolu za osvetu je u subotu u osmom kolu Premier lige kada Redsi gostuju na Stamford Bridgeu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • srakar 28.09.2018.

    Bio je jedan od najboljih Liverpoolovih igrača na terenu

  • burek. 27.09.2018.

    haha nije opravdao povjerenje jer nije izveo slobodnjak. kakve panjine pišu za 24

  • Dr.Gonzo. 27.09.2018.

    I neka su izgubili napokon, eto prvi trofej koji nece osvojiti ove sezone, a nece niti jedan, samo je pitanje vremena kada ce poceti kaskati za konkurenciom . One season wonder Salah ne trpa bas kao prosle sezone, a to ce ih puno kostati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare