To je to što me zanima!

Klopp iskrcao 200 milijuna pa ispalio: Ne volim puno trošiti

Ne volim puno trošiti, ali ne mogu reći 'neću to raditi' jer moj je posao učiniti Liverpool što jačim, rekao je Jürgen Klopp nakon što je u prijelaznom roku iskrcao gotovo 200 milijuna eura
Vidi originalni članak

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp priznao je u intervjuu za Welt am Sonntag kako je trenutačno posvećen isključivo klubu u kojem radi, ali ako mu se jednog dana ukaže prilika da preuzme Njemačku, da bi razmotrio tu opciju!

Špekulacije oko Kloppova sjedanja na klupu 'elfa' ponovno su dobile na intenzitetu nakon što je Njemačka šokantno ispala u skupini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zbog čega je izbornik Joachim Löw došao na udar tamošnje nogometne javnosti.

- Kad bi me jednog dana pitali i ako bih bio dostupan, razmislio bih o tome. Ali trenutačno ne. Nisam dostupan. Ugovorom sam vezan za Liverpool još četiri godine - istaknuo je njemački stručnjak čiji ugovor s 'redsima', dakle, traje do 2022. godine.

I dok god je na Anfieldu zaposlen, drugi ga poslovi ne zanimaju. Osvrnuo se Klopp i na masovno trošenje Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku. Iskeširali su najviše od svih engleskih premijerligaša, gotovo 200 milijuna eura.

- I dalje ne volim trošiti puno, ali ne mogu reći "nećemo to raditi" jer moj posao je napraviti Liverpool što je moguće jačim - kaže Klopp i dodaje:

- Kad se pribroje i neki prošli prijelazni rokovi, mi i dalje dosta zaostajemo za našim rivalima.

Liverpool sezonu otvara s West Hamom danas, a Klopp za kraj poručuje:

- Kvalitetu igrača sad imamo, a kvaliteta momčadi će ovisiti o tome mogu li igrači dosegnuti svoj maksimum.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MrMojoRisin 13.08.2018.

    Ali zato ima zube napravljene kao da nema ni 200 u džepu, a kamoli 200 milijuna.

  • mestar 13.08.2018.

    Da bi bio uspjesan trener i lider treba bit ne samo dobar poznavatelj nogometne igre i svog posla to nije dovoljno treba bit malo luckast a ovaj nije samo malo nego puno jer ako nekoj razmazenoj zvijezdi stane na zulj to se moze protumacit na neuracunjivost. A ko je trener fini gospodin nitko ga ne shvaca ozbikjno.

  • 12.08.2018.

    Ja znam samo jedno,kad mou ili pep ovoliko potrosi onda mu laju..pisebno kada ne osvoji prvenstvo...onda neka sada i klop osvoji...ili di su kommm lako je osvojit kad toliko potrosis ne vidim kompleksasi to nigdje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare