To je to što me zanima!

Klopp u glavobolji: Harry Kane će igrati finale Lige prvaka...

Osjećam se dobro. Vratio sam se u momčad, u punom sam treningu i mogu ga obaviti kompletnog. Sada sam u stanju odigrati bilo koju utakmicu, rekao je Harry Kane i oduševio navijače svog kluba...
Vidi originalni članak

Nervoza, strah i utrka s vremenom već su neko vrijeme prisutni u taboru Tottenhama uoči finala Lige prvaka protiv Liverpoola. Sve to zbog Harryja Kanea koji se ozlijedio još u četvrtfinalu u travnju protiv Manchester Cityja, no Spursi su se uporno nadali da će se jedan od najboljih svjetskih napadača oporaviti na vrijeme. I bili su u pravu.

Najbolji igrač Tottenham otputovat će s pijetlovima u srijedu u Madrid te je sve vjerojatnije da će ipak nastupiti u finalu protiv Liverpoola. Imao je velikih problema s gležnjem kojeg je ozlijedio još prije dva mjeseca, no uspio se na vrijeme oporaviti. Liječnici će u Španjolskoj odraditi i posljednja testiranja na njemu da vide hoće li Englez moći nastupiti od prve minute. On je već nekoliko dana u punom treningu što je dobra vijest za njegovog trenera Maura Pochettina koji je jedva dočekao povratak najboljeg igrača.

- Osjećam se dobro. Vratio sam se u momčad, u punom sam treningu i mogu ga obaviti kompletnog. Sada sam u stanju odigrati bilo koju utakmicu - to su riječi koje je jedva dočekao čuti svaki navijač pijetlova.

Ono što je svima jasno je to da Tottenham bez njega nije ista momčad. U njegovom izostanku probudili su se Lucas Moura i Son Heung Min koji su igrali kao navijeni, a sada bi im se mogao pridružiti i sjajni Kane koji radi nevjerojatnu razliku na terenu. Liverpool ima Manea, Salaha i Firmina, ali će Spursi zato imati Sona, Mouru i Kanea. Pa da vidimo tko će donijeti svojoj momčadi 'klempavi trofej'.

Bit će to sigurno sjajna utakmica, a pored ovakvih imena u napadu ništa se drugo ne može ni očekivati. 

Da je Kane ozdravio, dokazuje i popis izbornika Garetha Southgatea koji ga je uvrstio na listu igrača za kvalifikacije za Europsko prvenstvo. To je samo potvrda da će Harry biti spreman u subotu i predvoditi svoju momčad protiv Liverpoola na Wandi Metropolitano. Posljednji naslov njegova momčad je osvojila 1984. godine kada su u Kupu Uefe pobijedili Anderlecht, a u polufinalu izbacili Hajduk.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 28.05.2019.

    Klopp u Njemačkoj bio Selj...ki trener priča koda je osvojio Pet puta Svjetsko Prvenstvo !!! Na Utakmice dolazi u Trenerki ko selj.. !! Zidane i ostali u Odjelu !!!!????

  • 27.05.2019.

    dobit ce tottenham ako lovren nebude u prvih 11

  • oree77 27.05.2019.

    Pitanje u kakvom stanju ce biti nakon duzeg izbivanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare