To je to što me zanima!

Klopp u trenirci naučio 'redse' kako trčati: 50 sprinteva više

DEBITIRAO Liverpool je na debiju Jürgena Kloppa odigrao 0-0 s Tottenhamom. Nijemac se oglušio o nepisano pravilo odijevanja trenera pa je obukao - trenirku..
Vidi originalni članak

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino pojavio se u odijelu, kao i gotovo svi njegovi kolege na Otoku, ali Jürgen Klopp nije jedan od mnogih. Vodio je utakmicu u trenirci.

Nije mu pomoglo da dođe do pobjede u debiju, Liverpool je odigrao 0-0 u gostima sa Spursima, ali genijalni Nijemac kao da je trenirkom želio igračima pokazati da je i sam spreman utrčati na teren ako zatreba. Ovaj put nije bilo potrebno.

Štoviše, igrači su itekako trčali, prvi put ove sezone protivnik je pretrčao više od Tottenhama, a to je očita posljedica novih pravila ponašanja na Anfieldu. Klopp očekuje i entuzijazam od igrača i prije nego što uđu u igru. Nije bio zadovoljan brzinom kojom je Jordan Ibe vezao kopačke i spremao se za ulazak s klupe.

- Hej, želiš li ti igrati ili ne?! - zagrmio je Klopp.

Već iduće sekunde Ibe je, naravno, bio spreman. Sljedeći zadatak je početi pobjeđivati...

- Nisam baš lud za rezultatom 0-0, ali ovo je bio dobar prvi korak. Zadovoljan sam viđenim, može se raditi s ovim igračima - rekao je Klopp čija je momčad ovim bodom ostala u sredini ljestvice, na desetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • felipe 19.10.2015.

    To sa odijelima mi je prava glupost...zašto bi morali biti u odijelima, pa to je sport, ne rade u kazalištu!

  • 19.10.2015.

    skroman čovjek, nije kao par njih koji obuku odijelo izvan HUIII a unutra FUJJJ...

  • 19.10.2015.

    odličan trener, ne sumnjam u to da će dobro posložiti momčad za iduću sezonu, nažao ovu su već prosuli previše bodova, ali u Engleskoj ništa nije nemoguće, možda na kraju i doguraju do prve pozicije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare