To je to što me zanima!

Kockaste dočekalo 50 navijača te "biskup" s "ministrantom"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije još gotovo, treba i drugu utakmicu odigrat kao ovu. O osveti za Euro nismo uopće razmišljali. Pozicija lijevog beka odlično mi je legla, rekao je Ćorluka
Vidi originalni članak

Po povratku iz Istanbula u 2.30 sati u noći, hrvatsku je nogometnu reprezentaciju u Zračnoj luci Zagreb dočekalo svega 50-ak navijača. A među njima bio je i "biskup" sa svojim ministrantom. Naime, u noći Martinja Blaž i Denis iz Pervanove družine pokušali su dodatno izmamiti osmjehe na lica Bilićevih izabranika.

Reprezentativci nisu bili previše raspoloženi za priču. Modrić, Olić, Eduardo i još neki nisu htjeli progovoriti niti riječi, već su brže bolje pohitali u autobus. 

Jedan od heroja utakmice Vedran Ćorluka zastao je pred novinarima i rekao:

- Nije još gotovo, treba i drugu utakmicu odigrat kao ovu. O osveti za Euro nismo uopće razmišljali, bili smo koncentrirani samo na ovu utakmicu.

Poziciju lijevog beka Ćorluka je odlično odigrao.

- Odlično mi je legla ta pozicija, ali nadam se ne zauvijek, haha.. 

Dinamovac Domagoj Vida otkrio je da u zrakoplovu nije bilo euforije, da se ne žele još opustiti.

- Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica, da će sad sve krenuti na bolje. Dogovorili smo se da ćemo ih ganjat od prve minute i to je bila odlična taktika. Treme nisam imao, možda samo mrvicu na početku, dok je stadion onako zagrmio.  Idemo ih pobijediti još u utorak, pa nek onda oni plaču, kao što smo mi na Euru.

Ivan Perišić nije odigrao niti minute.

- Normalno da mi je žao, želio sam biti dio toga, pogotovo jer u posljednjim sam utakmicama stalno igrao. No, vjerujem da ću dobiti šansu već u utorak - rekao je Perišić.

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, bilo je jako puno emocija, no psihički smo bili na puno većoj razini nego u onoj utakmici u Grčkoj. Mi smo vjerovali u sebe prije utakmice, zato smo i pobijedili. U svlačionici nismo slavili, to smo ostavili za utorak. Nadam se da će i stadion biti pun, zaslužili smo - zaključio je Rakitić.

OVDJE se možete prijaviti i osvojiti karte za utakmicu Hrvatske i Turske u Maksimiru u utorak 15. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • seboreja 12.11.2011.

    Vidi se da su na*rkani što su ih ljudi pljuvali do prije par dana... Moš' mislit... Pa imali su i razloga i to zadnje 4 godine. Počneš igrati kako dolikuje, počnu i pohvale i dočeci. Ne vidim šta je tu nelogično...?!

  • 1skrlet 12.11.2011.

    KOCKASTI?BILIĆ BOYSI?Koji su pak to? Ajd ne izmišljajte nazive za VATRENE!

  • nikikikiriki 12.11.2011.

    Mene samo zanima gdje je sad onaj, koji je pisao da stavlja svoju citavu ustedevinu (1800 kuna) na tursku. Jadan covjek ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare