To je to što me zanima!

Kod Blanke Vlašić ništa novo, Slesarenko sve bliže

Blanka Vlašić ostvarila je 34. pobjedu zaredom. Na Super Grand Prix mitingu u Stockholmu preskočila je 2.02 metra iz drugog pokušaja
Vidi originalni članak

Krenula je na 1,87, redom počistila sve visine do 1,98 i onda odlučila propustiti 2 metra. Ruskinja Jelena Slesarenko tu visinu preskače iz posljednjeg pokušaja i Blanka Vlašić u tom trenutku više nije vodeća, napokon pred sobom ima malo ozbiljniji izazov. Prvi put ruši letvicu na 2,02, ali iz drugog pokušaja dolazi do pobjede. Ruskinja je, izgleda, kako se Olimpijske igre približavaju, sve opasnija, ali na sreću, još uvijek nedovoljno da pobijedi našu Blanku, koja je u Stockholmu došla do 34. pobjede u nizu. Slesarenko sva tri puta ruši letvicu na 2,02 i Splićanka je ponovno ostala sama. Ovaj put nije napadala svjetski rekord, nego se odlučila za 2,05. U drugom pokušaju je gotovo preskočila i tu visinu, no letvica je ipak pala.
Sve u svemu, ni Stockholm nije ponudio ništa novo kad je posrijedi ženski skok uvis. Blanka je i dalje nepobjediva, a nadamo se da će tako ostati i nakon Olimpijskih igara u Pekingu.

SUPER GRAND PRIH, STOCKHOLM
1. Blanka Vlašić (Hrv) 2.02
2. Jelena Slesarjenko (Rus) 2.00
3. Chaunte Howard (SAD) 1.98
4. Amy Acuff (SAD) 1.95

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Akasha 26.07.2008.

    ma dobra je nasa blanka...pa jos uvijek je na vrhu, ne?

  • vedran_zgb 23.07.2008.

    jos u pekingu ne bude zlato osvojila...meni je tak i tak svejedno posto mi je uzasno antipaticna od samog pocetka...

  • Wilhelmina Slater 22.07.2008.

    ne sviđa mi se ovo,malo joj forma pada.pa kud baš sad?na ovom mitingu se skače oko 2.05 bar.al bit će sve dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare