To je to što me zanima!

'Kod nas nema trzavica! Naš je raspored utakmica i težak i lak'

Nakon Osijeka slijede nam Rijeka, Lokomotiva, Hajduk, raspored je težak i lagan. Nitko od nas ne očekuje bodove iz Osijeka i Rijeke, i to je dobro za momke, rekao je trener Splita Bruno Akrapović
Vidi originalni članak

Uoči gostovanja u Gradskom vrtu trener Splita Bruno Akrapović prisjetio se nesretnog i nespretnog poraza od Istre u zadnjim sekundama utakmice. 

- Razočaranje je veliko, ali je još i veće kad smo svjesni da smo mogli uzeti sva tri boda i napraviti solidan temelj za budućnost. U tjednu koji je za nama radili samo na 'oslobađanju glave', da se momci opuste i pripreme za ono što nas čeka - kazao je trener 'crvenih' Akrapović, koji bi bio zadovoljan bodom iz Osijeka. 

- Osijek je dobro posložen, imaju, kako bi to Nijemci rekli 'dobar lauf', ide ih, zabijaju golove, imaju u Ejupiju i Bobanu napadače na koje treba veliku pažnju obratiti, imaju stasite momke u obrani... Ali imamo i mi igrače koji mogu i koji će pokazati da je ovo što se dogodilo protiv Istre bio samo nesretan slučaj. Bod bi nam trebao biti dobar i važan, pogotovo protiv momčadi s vrha ljestvice i radit ćemo na tome. Ali kao i na svakoj utakmici mi idemo na tri boda, ako nam iskrsne nema situacija da protivnik nije u formi.

Akrapović ne može računati na Pešića koji ima kartone, Tomičić je bio virozan, Vidović još nije dovoljno spreman, a svi ostali su na dispoziciji. 

- Nemamo krila i pitanje je što možemo mijenjati. Nećemo jurišati, ne želimo napraviti 'harakiri', ali ćemo dosta mijenjati, i kad su u pitanju imena i postava. Nisam još posve odlučio što ćemo napraviti. Nakon Osijeka slijede nam Rijeka, Lokomotiva, Hajduk, raspored je težak i lagan. Nitko od nas ne očekuje bodove iz Osijeka i Rijeke, i to je dobro za momke, da se rastrče i da pokažu što znaju bez pritiska. Unatoč svim poznatim problemima, mi i dalje držimo pozitivnu atmosferu, nema među igračima trzavica, svi rade 100% i to će se valjda na koncu i naplatiti - zaključio je Akrapović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare