To je to što me zanima!

Kod Vahe u Parizu: Ovdje je pravi hit dalmatinski restoran

POGLED IZ DALEKA Francuzi me stalno zovu zbog Dinama, čude se kako su "modri" tako loši, rekao je Vahid Halilhodžić, koji će utakmicu gledati u Alžiru...
Vidi originalni članak

Ni nakon sedam godina Vahid Halilhodžić neće kročiti na Park prinčeva. Ima posla u Alžiru s reprezentacijom.

- Tražit ću prijenos na televiziji. A poslije utakmice imam dogovorene razgovore s francuskim novinarima. Zvat će me s dvije-tri TV postaje. Zovu me stalno u vezi Dinama. Oni su začuđeni što ta momčad izgleda tako loše u Ligi prvaka - započeo je Halilhodžić.

Vaha je bio igrač i trener PSG-a, Pariz je njegov grad.

- Kupio sam kuću blizu trening-kampa PSG-a kad sam bio trener. Udaljenost od centra grada je 15-20 kilometara. Tu živi većina igrača PSG-a. Da žive u centru grada, ponekad bi se na trening morali voziti i po sat-dva zbog velikih gužvi. Ovako je bolje. Imam i bazen i teniski teren s umjetnom travom - kaže Vaha, koji je u svom domu često znao ugostiti i velike face iz Pariza.

- K meni su dolazili i predsjednici PSG-a, pa i veliki glumac Jean-Paul Belmondo. On je veliki navijač PSG-a.

U Parizu Vaha najviše uživa u restoranima.

- Odem ja i do muzeja Louvre. To svi koji dođu u Pariz moraju vidjeti. Ipak, najjači su restorani. Francuska kuhinja je sjajna, a tek tajlandski, japanski i dalmatinski restoran. U dalmatinski sam prije često išao. Znam da je vlasnik čovjek iz Zadra. Pršut i sjajna riba, najbolja u Parizu. Bakalar je ondje odličan.

Vahu je pariška publika obožavala, ali koga ona “uzme na zub”...

- Koga na Parku prinčeva odmah ne prihvate, bolje mu je da ode. Pritisak na igrače je golem. Zato mnoge zvijezde ne uspiju u Parizu - završio je Vaha.

Marko Mlinarić: Ne bih mogao trpjeti Zlatana

Zdravko Mamić je kao gosta za utakmicu s PSG-om pozvao i legendarnog Marka Mlinarića.

- Uh, nazabijao sam se golova na tom stadionu - kaže Mlinka i dodaje:

- Ibra je genijalan, ali ne bih ga mogao trpjeti da sam mu trener.

Šuker: Od ‘98. nisam bio na Parku prinčeva

Dinamova šansa je motiv da pokaže svima da može odigrati dobro, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je jučer s “modrima” otputovao u Pariz.

- Nisam bio na Parku prinčeva od 1998. godine i pobjede nad Nizozemskom. 

Belmondo je Vahin veliki prijatelj

Odavno nisam bio sa Jean-Paulom Belmondom, ali moramo se čuti kada dođem u Francusku. Prije sam se često družio s njim. On je mene jako volio dok sam bio na klupi Parižana - otkrio je izbornik alžirske reprezentacije.

Za gledanje Dinama treba izdvojiti 45 €

Ulaznice za iduću utakmicu s Rennesom u Le Championnatu stoje 20 eura. Da bi gledali Dinamo, navijači PSG-a moraju izdvojiti 45 eura. Primjerice, jednako toliko stoji ulaznica za istočnu tribinu za gledanje Lige prvaka u Maksimiru. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • biciklijada 06.11.2012.

    Djeca su sve to ljudi moji pa nemogu oni ništa pored takvih giganata da je trener neznam tko.

  • bbbdado 06.11.2012.

    Razlika između Vahe i Čačića neprocjenjiva, kažem ja

  • dalmatinac_zagreb 06.11.2012.

    vidim da ga sve nesto hvalite, ali taj vaha s Dinamom nije usao u Ligu prvaka niti je nesto postigao u Ligi Uefa, a nije imao nesto bas losiju ekipu

Komentiraj...
Vidi sve komentare