To je to što me zanima!

'Kod Vahida nema izlazaka, taj Sammir stvarno nije normalan'

Dinamovi igrači se čude i kažu da Brazilac ne može bez tuluma. Igrači kažu da kod Halilhodžića nikad nema izlazaka. U Maksimiru očito štite Sammira, koji želi otići
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić ga je trebao prodati. Sammir nije ‘normalan’, ne može bez izlazaka, mišljenje je nekolicine Dinamovih igrača.

Nakon što je već platio dvije kazne, Brazilac je u subotu ponovno “zaružio”. U zagrebački noćni klub Shamballu došao je na nastup dragog mu DJ-a, no ostao je do dva sata.

- Znam, sve znam. Igrači su imali slobodnu večer, pa tako i Sammir. Mogao ju je provesti kako je htio - kaže Vahid Halilhodžić.

No to i nije baš sasvim točno. Ako su i imali, kako kaže Vaha, dopuštenje za izlazak, igrači za njega nisu ni znali, tvrdeći:

- Ma kakva slobodna večer?! Nema toga kod Vahe.

U krevetima su morali biti najkasnije do ponoći. Klupskim objašnjenjem više je nego jasno kako u Dinamu na sve načine pokušavaju zaštititi Sammira.

- Najlakše bi bilo odstraniti ga, to ne bi bio problem. Trenirao sam ja i puno veće igrače i mangupe... Probat ću ovo što bezbolnije riješiti. Sammir je u prvom dijelu sezone bio najbolji igrač HNL-a. Dinamu je dao puno, ali je i klub u njega puno uložio i nada se dobroj zaradi - kaže Vaha.

Brazilac je već dugo nesretan u Maksimiru, gdje zarađuje 350.000 eura na godinu. Osim u ljubavi, ima problema i s klubom. Za tulum na Jarunu u studenome platio je 10.000 eura. Nije mu smetalo. Prošlotjedna “ružiona” stajala ga je još 20.000. Ni to nije utjecalo na njega.

Kao što neće ni sljedeća kazna, a ni ona poslije nje. Za Sammira je Dinamo očito završena priča.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ki1958 28.02.2011.

    Nema toga kod Vahida al ima kod Mamića.

  • lglesic 28.02.2011.

    Ako više voli tulume pa neka mu, ali onda nema šta tražiti u Dinamu, pa ni u bilo kojem nogometnom klubu. Treba ga se rješiti što prije pa neka onda tulumari do mile volje.

  • arsenal1886 28.02.2011.

    pa da mi neko zabrani cuganje prvo bi ubio sebe pa njega :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare