To je to što me zanima!

Koga Mourinho tjera, a koga će dovesti? Ibra, Carvalho, Varane

Čini se da će Mourinho napraviti čistku u svlačionici Uniteda i pokušati izazvati pozitivan šok na Old Traffordu. Navijačima se konačno ispunila želja i s nestrpljenjem čekaju početak sezone...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho potpisao je danas trogodišnji ugovor s Manchester Unitedom i potvrdio višemjesečna nagađanja te pokrenuo lavinu oduševljenja na Otoku. Engleski mediji odmah su se primili transfera i napravili listu potencijalnih pojačanja i odlazaka iz kluba.

Klupski čelnici će zasigurno udovoljiti svim njegovim željama i omogućiti mu čistku svlačionice. Mou je zainteresiran za braniče Raphaela Varanea, Johna Stonesa, veznjaka Williama Carvalha te napadače Gonzala Higuaina i jednog i jedinog Zlatana Ibrahimovića. Varane i Higuain su bili pod Mourinhovim vodstvom u Realu, John Stones je sjajan branič Evertona, dok o Ibri ne treba trošiti mnogo riječi.

William Carvalho iz Sportinga jedan je od najperspektivnijih veznjaka Europe, a Mourinho je itekako upoznat s portugalskim nogometom. Lista za odstrel navodi petoricu igrača na kojima bi 'crveni vragovi' mogli zaraditi veliki novac. Juan Mata, Marcos Rojo, Adnan Januzaj, Morgan Schneiderlin i Memphis Depay. Belgijac Januzaj i Nizozemac Depay trebali su biti oslonac momčadi u narednih par sezona, ali nisu pronašli svoju najbolju formu.

Memphis je u prvoj sezoni zabio samo sedam golova u 45 nastupa, dok je Januzaj prikovan za klupu. 'The Special One' je poznat po tome da ne preza od poteza sličnih samo njemu. Sjetimo se upravo Mate u Chelseaju i velikog Ikera Casillasa u Realu...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nokia004_1 27.05.2016.

    Mou kupi Lovrena.

  • Puta Madre 27.05.2016.

    Prije će dovesto komisnkog varana nego ovoga iz reala😁😂😂😂😂😉

  • kemal2 27.05.2016.

    dovedi mene mogu bolje odigrati of sve i jednog sad što je u MU

Komentiraj...
Vidi sve komentare