To je to što me zanima!

Emotivno u Osijeku: Kohorta zahvalila svom junaku Bobanu

Ofenzivac je ove sezone u 29 nastupa zabio šest golova i asistirao devet puta. Posebno je važan onaj gol u Maksimiru protiv Dinama 18. travnja za pobjedu 1-0
Vidi originalni članak

El Slavonico u srijedu nije donio vinkovačkoj Cibaliji dobre vijesti u borbi za ostanak. I dalje su zadnji poslije 3-1 poraza u Gradskom vrtu od Osijeka, a taj trobod ujedno i znači prvu Osijekovu pobjedu nad susjedima ove sezone!

EL SLAVONICO Osijek razbio Cibaliju i ostavio je na zadnjem mjestu ljestvice

Uoči utakmice koja je prekinula niz 'bijelo-plavih' od tri poraza bez zabijenog gola, Kohorta je imenovala Gabrijela Bobana (28) najboljim klupskim igračem sezone.

Ofenzivac je ove sezone u 29 nastupa zabio šest golova i namjestio devet. Posebno je važan onaj u Maksimiru protiv Dinama 18. travnja za pobjedu 1-0.

Navijači ga posebno cijene zbog požrtvovnosti, a ne treba posebno objašnjavati koliko ga obožavaju nakon što se poslije smrti brata Brune vratio na teren i nastavio gdje je stao.

Emotivno je bilo 13. travnja protiv Istre na Gradskom vrtu, Boban je u toj utakmici pred svojim navijačima zabio i namjestio gol za ovacije s tribina.

Dodajmo još kako je Zoran Zekić postao trener s najviše utakmica na klupi Osijeka. Nakon Cibalije ih ima 117, prešao je Stanka Mršića (116). Ivo Šušak je na 107.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marijeta Lapovac 10.05.2018.

    samo da nebude nakon neke serije lošijih rezultata odmah potresi, treba ostavit čovjeka nek radi i gradi momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare