To je to što me zanima!

Koja vam je zgodnija? Pažnju kradu lijepe glasnogovornice

Proteklih dana nogometnu Srbiju najviše su zanimale atraktivne glasnogovornice u Vojvodini, Crvenoj zvezdi... Od kojih je i trenerima bilo teško zaustaviti poglede
Vidi originalni članak

Proteklih dana nogometnim trenerima u Srbiji nije bilo baš jednostavno pred novinarima. Ne zbog njihovog 'terora' pitanjima, već zbog jer im je bilo mrvicu prevruće.

GLEDAJ ME U OČI Možda je gledao - u mikrofon! Trener Zvezde se preznojavao

Treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću ispočetka je pogled učestalo bježao na lijevu stranu gdje je bila njegova kolegica, glasnogovornica Beba Kružević. Lalatović se meškoljio, nikako da se namjesti, ali uspio se koncentrirati i odgovoriti na pitanja.

Potom je slične probleme imao trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Oko je naniže pobjeglo prema glasnogovornici Tatjani Šajković, ali uspio je izdržati sva 'iskušenja'.

Zgodna Tatjana postala je poznata nakon nekoliko presica tijekom kojih se trener Zvezde borio sa samim sobom, a čini se da će mu tako biti u budućnosti. 

UH, VRUĆE MI JE Treneru, ma gdje to gledate? Znojio se zbog zgodne kolegice

- Navijam od malena za Crvenu zvezdu, moj stariji brat strastveni je navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije, on je prestao redovno odlaziti na stadion, dok ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti - rekla je jednom prilikom Tatjana.

I u hrvatskim klubovima žene su obavljale glasnogovornički posao, prije nekoliko godina u Dinamu Sandra Špičić, a u HNS-i Nika Bahtijarević, kći liječnika reprezentacije Zorana.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Mercedes s klasa 25.07.2019.

    Nekako je najbolja naša bivša ministrica vanjskih poslova

  • Dr.Gonzo. 25.07.2019.

    Ova brineta je teska brutalica i tata bi sine ...

  • Lojqa 25.07.2019.

    I onda ja moram gledati Lesickog

Komentiraj...
Vidi sve komentare