To je to što me zanima!

'Kokice' blizu prolaska, Sarač ljutit: Ovo se ne smije ponoviti

Jedino što danas vrijedi je pobjeda. Je li razlog loše igre dugo putovanje ili termin utakmice, ne znam. Ali ovo što smo mi danas odigrali nije niti blizu onoga što mi igramo u Europi, rekao je trener Podravke
Vidi originalni članak

Nedjeljnom pobjedom u Rumunjskoj protiv Magure 31-29 "Podravka Express" nezaustavljivo juri prema plasmanu u završnicu EHF kupa, što joj je i cilj.

Doduše, na trenutak su usporile vožnju protiv domaćih rukometašica Magure u uzvratu, ali su ipak vožnju uspješno privele kraju i s dva gola više u mreži protivnica osvojile nova dva boda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz sjajnu Jovanu Risović koja je imala 16 obrana, od kojih plus dva sedmerca, veliki doprinos je dala vanjska linija u sastavu Stanko, Milosavljević, Tskalou koja je ukupno u mrežu domaćina zabila 25 od 31 gol.

Unatoč pobjedi trener gošći Zlatko Saračević nije bio oduševljen igrom svoje momčadi.

- Jedino što danas vrijedi je pobjeda. Je li razlog loše igre dugo putovanje ili termin utakmice, ne znam. Ali ovo što smo mi danas odigrali nije niti blizu onoga što mi igramo u Europi. Pobijedili smo, ali iz ovog moramo izvući poruku te se ovakva utakmica ne smije ponoviti - kazao je.

Tjaša Stanko s deset golova bila je najbolji strijelac susreta:

- Žao mi je što nismo odigrale kao što smo planirale. Mislim da smo imale previše grešaka te nismo realizirale stvorene prilike. To je jedan od razloga ovakvog rezultata, a svakako želim istaknuti da se i Magura dobro borila te da su danas odigrale dobru utakmicu. Moramo staviti glave skupa, popraviti greške te sljedeću utakmicu odigrati puno bolje - rekla je.

Sljedećeg vikenda u Koprivnici Podravka Vegeta, koja je osvojila osam bodova, u posljednjoj utakmici u skupini u 6. kolu dočekuje danski Kopenhagen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tipfeler 04.02.2020.

    Znači vi uz ovaj članak objavite video koji nije uopće aktualan, ovo je kadar igračica od prije 2-3 godine i nema veze s vezom

Komentiraj...
Vidi sve komentare