To je to što me zanima!

Kolaps u Splitu, ali na futsal se mora: Busevi čekaju navijače

'Futsal autobusi' pobrinut će se da navijači u snijegom zametenom Splitu stignu da utakmicu s Češkom. Arena će bit će otvorena od 18 sati, a prijevoz je besplatan
Vidi originalni članak

Zbog snježnog nevremena koje za zahvatilo Split i okolicu otakzane su sve sportske priredbe u gradu i okolici, osim Europskog futsal prvenstva. Harvatska večeras u 20.30 igra odlučujuću utakmicu za plasman u četvrtfinale protiv Češke, a organizatori su se pobrinuli da što više gledatelaj dođe do Spaladium arene. Zbog toga je organiziran javni gradski prijevoz, večeras već od 18,00 sati i to s tri polazne točke iz rubnih dijelova grada, s Mertojaka, Pujanki i Brda. Arena će biti otvorena već od 18,30 sati.

Linije prijevoza.

1. Mertojak (zgrada HEP-a) - Poljičkom do zgrade Depadansa, pa desno Ulicom Slobode preko Gripa prema Slobodnoj Dalmaciji i Ulicom Hrvatske mornarice do Spaladium Arene.

2. Pujanke (križanje Vukovarske i Pujanki). Vukovarskom ulicom do Dubrovačke, desno do kržanja s Domovinskog rata, pa Put Stinica i Put Supavla do Spaladium Arene.

3. Brda (Hercegovačka), Hercegovačkom do Tehničkog pregleda, pa lijevo Solinskom u Domovinskog rata, desno do Slobodne Dalmacije, pa Ulicom Hrvatske mornarice do Spladium Arene...

Autobusi će nositi oznaku FUTSAL - Spladium Arena, važno je napomenuti da su manjeg kapaciteta od gradskih autobusa pa organizatori pozivaju sve koji imaju ulaznice i žele nazočiti večerašnjoj utakmici da već od 18,00 sati budu na autobusnim stanicama, kako bi se izbjegle gužve. Istim linijama će već 10 minuta nakon utakmice autobusi vraćati građane kućama.


U ponedjeljak na 24sata.hr pozorno pratite sve vezano uz EP u futsalu. Našim vjernim čitateljima podijelit ćemo 60 ulaznica za polufinale i 40 za finale Europskog prvenstva u futsalu.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • pelinimed78 05.02.2012.

    ma najači ste,kakva škola,kakav posao,živimo za fucu...bravo

  • boys 04.02.2012.

    a u školu i na posao nemožete i opet bu zagreb kriv kaj ste nepismeni i nemate para...

  • areljano 04.02.2012.

    ♥---LONG LIVE CROATIA---♥

Komentiraj...
Vidi sve komentare