To je to što me zanima!

Kolinda iz Pariza: Beskrajno nam nedostaješ. Chapeau, Ćiro!

U gradu svjetlosti, gdje si zajedno s legendarnom generacijom Vatrenih iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede hrvatskog sporta, beskrajno nam nedostaješ! Chapeau, dragi Ćiro!, napisala je Kolinda
Vidi originalni članak

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (54) u utorak je prisustvovala Bayernovoj pobjedi u Parizu u majici s natpisom "Na Parku Prinčeva, ja sam kraljica. I boli me pipi", dok se u srijedu znakovitom fotografijom oprostila od Miroslava Ćire Blaževića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolinda je na društvenim mrežama objavila uokvirenu Ćirinu fotografiju s kapom francuskog policajca ispred Slavoluka pobjede u Parizu, koji se nalazi u središtu Trga Charlesa de Gaullea, poznatog i kao Place de l'Étoile.

POGLEDAJTE VIDEO: Ćirin sin dirnuo sve na sprovodu

"U gradu svjetlosti, gdje si zajedno s legendarnom generacijom Vatrenih iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede hrvatskog sporta, beskrajno nam nedostaješ! Chapeau, dragi Ćiro!", napisala je bivša predsjednica Republike Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić na rubu suza

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Tisuće građana oprostili se od legendarnog trenera: 'Hvala ti Ćiro za sve. Čekaju te anđeli...' VIDEO: TROJICU JE TRENIRAO Na Ćirinu pokopu svi hrvatski živući izbornici osim jednoga

Kao što je i naglasila Kolinda, Ćiro je 1998. godine odveo Hrvatsku do bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj i tako zauvijek ucrtao 'Lijepu našu' na nogometnu kartu svijeta te stvorio zvijezdu vodilju za sve buduće generacije.

POGLEDAJTE: 'Vjerovali smo mu i kad je lagao'

Podsjetimo, 'trener svih trenera' pokopan je u srijedu na Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • denke85 16.02.2023.

    Pukla je ko brus

  • 16.02.2023.

    ae kolačaro plavušo da je tebi stalo do Ćire došla bi mu na sahranu...

  • Mali Princ 1990_103 16.02.2023.

    Hvala ti Kolinda na placi od 7980 eura,na iducim izborima do pobjede,voli te tvoj Jrvatsko-Svicarski narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare