To je to što me zanima!

Kombiniranih 11: Ova momčad harala bi europskim terenima...

Neuer na golu, Dante i Hummels u obrani, Schweinsteiger u veznom redu, Reus i Ribery na krilima, Götze ofenzivni vezni, a u napadu Lewandowski i naš Mandžo...
Vidi originalni članak

U subotu od 20.45 sati nogometni svijet bit će na nogama. Dva sata kasnije jedna će momčad podignuti trofej europskog prvaka. Gary Lineker mudro je uoči finala prognozirao da će to sigurno biti Nijemci.

Bayern i Borussia igraju finale Lige prvaka. Četvrti put u povijesti finale igraju dva kluba iz iste države. Real i Valencia igrali su 2000. godine, tri godine kasnije Milan protiv Juventusa, a u Rusiji su finale Lige prvaka 2008. igrali United i Chelsea.

Uoči finala Lige prvaka složili smo kombiniranu momčad Bayerna i Borussije. Na golu je sjajni golman Bavaraca, Manuel Neuer. U zadnjoj liniji s desna na lijevo su Lahm (Bayern), Hummels (Borussia), Dante (Bayern) i Alaba (Bayern). U vezi su Reus (Borussia), Schweinsteiger (Bayern), Götze (Borussia) i Ribery (Bayern).

A u napadu dva velikana, Robert Lewandowski (Borussia) i Mario Mandžukić (Bayern). 

Čak je Uefa u najavi finala postavila pitanje tko je bolji, Mandžo ili Lewandowski...

Kombiniranih 11 (4-3-1-2)

  • Neur - Lahm, Hummels, Dante, Alaba - Reus, Schweinsteiger, Götze, Ribery - Mandžukić, Lewandowski
Idi na 24sata

Komentari 27

  • luky95 25.05.2013.

    Ajmo Mandžo!!!!!!! Pokaži hrvatsku snagu :)

  • Jeremy_1 25.05.2013.

    Ovako 2 ekipe haraju Europom..

  • xavi08 25.05.2013.

    real/barca = casilas - alves, pique((varane), ramos, alba - xavi, alonso(modrić), iniesta - ronaldo, villa(benzema), messi. citiy/united = de gea - rafael, kompany, vidić, evra (clichy) - nasri, yaya toure, carrick, valencia - van persie, đeko

Komentiraj...
Vidi sve komentare