To je to što me zanima!

Komentar: Modrić je izgubio kompas, mogao bi ispaštati

Odbiti otputovati na pripreme s klubom koji te platio 21 milijun eura i stvorio te zvijezdom u najmanju ruku je bezobrazno. Zbog autogola je još i dobro prošao
Vidi originalni članak

Ma može Luka biti stoput naš, može biti najbolji igrač kojeg imamo, ali da je ovaj put totalno izgubio kompas, i to je, bogami, itekako istina.

Sasvim je jasno da vjerojatno ne postoji čovjek koji bi radije igrao u Tottenhamu nego u madridskom Realu, ali ono što je prekjučer napravio veliki je autogol zbog kojeg bi mogao ispaštati gotovo cijelu karijeru.

Odbiti otići na pripreme kluba koji je za tebe platio odštetu od 21 milijuna eura i koji ti svaki tjedan uplaćuje 50-ak tisuća eura na račun u najmanju ruku je bezobrazno.

Uostalom, kakve god Lukine želje bile, on s tim Tottenhamom ima ugovor koji je potpisao. I ako Levy ne želi, ne mora ga prodati ni za 450 milijuna.

A, istodobno, Modrić može sjesti i plakati. I ne samo to. To mu je prvi autogol zbog kojeg je dobio 100.000 eura kazne. I još je dobro i prošao.

Drugi autogol je slika koju je o sebi poslao svim klubovima, uključujući i madridski Real, koji toliko želi. Jer, što će biti jednog dana ako u Madridu bude nesretan? Što će biti ako ga bude tražila, recimo, Barcelona? Hoće li se i tada postaviti kao što se postavio prema klubu koji je od njega stvorio zvijezdu.

Jer Luka Modrić je u Dinamu bio samo odličan igrač. Tottenham ga je lansirao u zvijezde i isključivo zahvaljujući igrama u Spursima stigao je do Josea Mourinha. A uostalom, da je otputovao na pripreme u SAD, ništa se ne bi promijenilo. Za nekoliko sati bio bi u Madridu realizira li si transfer.

Ovako, odluči li se Levy zainatiti, neće igrati ni u Realu, ali ni u Tottenhamu!

Idi na 24sata

Komentari 81

  • pavki 24.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AnteG 23.07.2012.

    ma što seru! Tottneham nije napravio niti stvorio Luku Modrića! Tottenham ga koči! DA je igrao u jačem klubu već bi s njim nešto i osvojio! Oni su pogodili jackpot i ne žele ga se odreći! DA su pravi klub još bi se zadužili i pokušali barem osvojoti nešto - te tako zaraditi! Napraviti još veći klub! A što oni rade?! Odbijaju ponude! Stagniraju i uništavaju Luku!

  • kiki1984_1 23.07.2012.

    čuj ovo,tottenham ga napravio zvijezdom..pa pametni novinaru,modrić je sam sebe napravio zvijezdom,svojim trudom i igrama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare