To je to što me zanima!

Komes u Omladinskoj školi: Ne osjećam se degradirano...

Radit ću u Omladinskoj školi, nastavit ću razvijati koncept koji sam započeo u prvoj momčadi. Bit će mi izazov, rekao je kondicijski trener Zvonko Komes za Sportske
Vidi originalni članak

Prošlog ljeta najavljivali su ga kao najveće pojačanje Dinama, no samo nakon jedne polusezone ugledni Zvonko Komes radit će u Omladinskoj školi. Za vrijeme dolaska kondicijskog trenera koji je svoje ime stvorio u Bayernu, Bayeru i švicarskoj reprezentaciji, 'modre' je trenirao Kruno Jurčić.

No njegovim otkazom i dolaskom Ante Čačića Komes je izgubio status u seniorskoj momčadi. Takva situacija nije mu teško pala.

- Ne osjećam se degradirano, zašto bih bio? - rekao je Komes za Sportske novosti.

Trenutno radi s otpisanima Chagom, Barbarićem i Palićem, no to neće dugo trajati. 

- Ma, to je samo privremeni posao, neću zauvijek trenirati njih trojicu. Radit ću u Omladinskoj školi, nastavit ću razvijati koncept koji sam započeo u prvoj momčadi. Bit će mi izazov raditi u Omladinskoj školi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_101062 13.01.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=BaDXNjFjjnU Ovako ce Zvonko trenirat djecu Dinama jer on nezna bolje od ovoga, vjerujte mi on je promasaj u Bayernu, Bayeru i Svicarskoj je sluzio samo za to... a po meni to je k**!

  • irakitic 13.01.2012.

    pa i treba, covjek zna svoj posao! neka uci mlade, neka gradi buducnost... ove stare bikove nece vise nitko nista naucit :)

  • stef_mrcina 12.01.2012.

    I sad dolazimo do tog da će klinci moć izdržat više nego seniori... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare