To je to što me zanima!

Komični Aliakbari: Nisam dobio Cro Copa, ali sam ga umirovio!

Izgubiš u finalu jednog velikog turnira pred milijunskim auditorijem i onda se ideš hvaliti kako si umirovio borca koji te je nokautirao?! Zvuči besmisleno, ali baš to napravio je protivnik Mirka Filipovića
Vidi originalni članak

Amir Aliakbari izdržao je u finalu Rizinova Grand Prixa svega dvije minute protiv Mirka Filipovića dok ga ovaj nije poslao u svijet snova serijom lijevih krošea. Čini se da su ti udarci iranskom hrvaču pomutili pamet gledajući objavu s njegova Twitter-profila.

"Nisam pobijedio Cro Copa, ali sam ga umirovio", napisao je Aliakbari i izazvao čuđenje brojnih obožavatelja slobodne borbe.

Činjenica jest da je Mirko najavio mirovinu nakon osvajanja Rizinova pojasa, ali to zasigurno nije bilo zato što mu je s druge strane u vjerojatno posljednjem meču u karijeri (ne bude li oproštajnog) stajao baš Aliakbari.

Možda je bio neupućen, no Iranac bi svakako trebao imati više poštovanja prema čovjeku koji se desetljećima pojavljuje na najvećim svjetskim pozornicama, a ovaj je, podsjetimo, doživotno izgnan iz hrvanja zbog korištenja nedopuštenih sredstava.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nokšir 10.01.2017.

    bože, bože novinara

  • mile980 09.01.2017.

    Ni novinari nisu sto su nekad bili.zalosno ali takvi nam namecu i politicke stranke kao i politicare..

  • adika 09.01.2017.

    Ipak ti Mirkovi udarci su jaki i ostavljaju teške posljedice na njegove suparnike.Ako je šala dobra je, ali mislim da je on malo pobrkao lončiće,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare