To je to što me zanima!

Konačno ima svoj klub: Šimić od ove godine članica Agrama

Agram se dogovorio s Aninim bivšim klubom Zagreb Ulixom i skakačica u vis ima svoj klub u 2016. godini. Posljednjih godina nije bila registrirana ni za jedan klub...
Vidi originalni članak

Hrvatska olimpijka, brončana s Europskog prvenstva i prvakinja Mediterana u skoku u vis Ana Šimić postala je novi član zagrebačkog Agrama.

Višegodišnja trakavica i godine u kojima nije bila registrirana niti za jedan atletski klub tako su završili. Atletski klub Agram je postigao dogovor s njezinim dosadašnjim klubom Zagreb Ulix koji je zadovoljavajući za sve strane i Ana u 2016. godini konačno ima svoj klub.

Podsjećamo, prošla godina protekla je s problemima ozljede tetive, a to je posljedica loših uvjetima u kojima je trenirala. Unatoč tomu uspjela je ostvariti normu za Olimpijske igre 2016. godine i ući u finale Svjetskog prvenstva.

Aktualna godina osim Olimpijskih igara u Rio de Janeiru za Anu nudi velika potencijalna natjecanja kao što su Svjetsko dvoransko prvenstvo u Portlandu (21 - 24. ožujka) i Europsko prvenstvo u Amsterdamu (7 - 10. srpnja).

Anin osobni rekord je 199 cm kojeg je postavila 17. kolovoza 2014. na Europskom prvenstvu u Zurichu osvojivši brončanu medalju. Iste je godine na Kontinentalnom kupu u Marakešu bila treća sa skokom od 195 cm. Godinu dana ranije na Mediteranskim igrama u Mersinu bila je prva sa skokom od 192 cm.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kate Middleton 05.01.2016.

    Aj fala Bogu!

  • evedomestic 05.01.2016.

    Definitivno ima potencijala za još mnogo dobrih rezultata. Sretno Ana!

  • dazoh 04.01.2016.

    Po čemu je to ona manje vrijedna od jedne Severine da se o njoj piše jdan put u 6 mjeseci a o sponzoruši tri članka dnevno ,čak sad i familija njezinog posinka -pardon muža ima mjesto u rubrici domaće zvijezde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare