To je to što me zanima!

Konačno! Stipe Miočić borit će se s Velasquezom u listopadu?

Nakon što pobijedi i Amerikanca meksičkih korijena ne bi trebalo biti sumnje tko je najbolji teškaš UFC-a svih vremena. Stipe Miočić i Cain Velasquez trebali bi se boriti u listopadu
Vidi originalni članak

Svijet je spreman za konačni susret dva gorostasa, dva najopakija udarača na planeti. Prvak teške kategorije UFC-a Stipe Miočić i bivši prvak Cain Velasquez trebali bi se boriti na UFC-u 216 u listopadu, javljaju američki mediji.

- Rečeno mi je da UFC dogovara meč između Stipe Miočića i Caina Velasqueza koji bi predvodio UFC 216 ovog listopada - napisao je uvijek vrlo dobro obaviješteni američki novinar Chris Taylor na svojem Twitteru.

Ako su nagađanja točna, ako će se Stipe i Cain zaista sresti za otprilike tri mjeseca, bit će to spektakl velikih razmjera. Velasquez je često opisivan kao najdominantniji teškaš u povijesti UFC-a dok se Stipi često predbacuje što se još nije borio s Cainom.

Stipe je doslovno počistio tešku kategoriju, na korak je od rušenja rekorda po broju obrana naslova zaredom, Arlovskog, Werduma, Overeema i Dos Santosa rušio je u prvoj rundi i Velasquez je jedini koji mu nedostaje u vitrini.

Nakon što pobijedi i Amerikanca meksičkih korijena ne bi trebalo biti sumnje tko je najbolji teškaš UFC-a svih vremena. Više je faktora zašto bi upravo Miočić trebao dobiti tu borbu, ali samo ćemo reći da se Velasquez nije natjecao još od srpnja 2016. kada je na UFC-u 200 svladao Travisa Brownea prekidom u prvoj rundi. Prije toga borio se godinu dana ranije i izgubio od Werduma.

Nije nikakva tajna da i čelni čovjek UFC-a Dana White žarko želi vidjeti ovaj dvojac u oktagonu. Izgleda da će nam se svima napokon ispuniti želja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dragan-Mirolić 22.07.2017.

    Velasquez daleko najkomletniji borac MMA ikad,uzitak je gledat njegove borbe,od fair play pa sve samo ne dosadna borba,to ako bude isto kao finale wimbledona čilić i federer,nezz za koga bi navijo....sretno obojici

  • mile980 20.07.2017.

    Mislim da trenutno i mirko moze u top 10

  • Nik Dubrovnik 18.07.2017.

    Velasquez je često opisivan kao najdominantniji teškaš u povijesti UFC-a dok se Stipi često predbacuje što se još nije borio s Cainom. Stipi se prebacuje što se nije borio s cainom, ali se cainu ne predbacuje da se nije borio sa stipom. Ajde dobro :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare