To je to što me zanima!

Konjuh: Već sam napisala pola govora za Grand Slam naslov

Ana Konjuh (17) u ponedjeljak otvara Australian Open protiv Slovakinje Magdalene Rybarikove. Prije dvije godine osvojila je juniorski turnir, a sad ide u seniorski pohod
Vidi originalni članak

Prije dvije godine Ana Konjuh (17) pobijedila je na juniorskom Australian Openu. Tada je na zglobu ruke tetovirala riječ "faith", u prijevodu vjera. U ponedjeljak kreće u seniorski pohod na krunu u Melbourneu.

- Često kad mi ne ide, pogledam zglob. Nije to vjera vezana samo uz tenis nego uz sve u životu, obitelj, Boga... Prije dvije godine radilo se o okladi. Pitala sam oca mogu li tetovirati riječ "faith" ako osvojim turnir, a on je rekao da mogu - istaknula je Ana.

Vjeru da će jednom osvojiti Grand Slam ima.

- Već sam napisala pola govora ako jednom uzmem naslov - priznala je Ana, dodavši da ima i popis svega što mora napraviti u životu.

- Osvojiti barem jedan Grand Slam, skočiti iz aviona padobranom, a to ću napraviti za 18. rođendan, posjetiti Bora Boru te otići u svemir - kaže Ana.

Jednu stvar s liste napravila je na Novom Zelandu prošli vikend. Zajedno s Bornom Ćorićem skočila je sa Sky Towera koji je visok 328 metara, no ona i Borna bacili su se sa 192.

- Volim adrenalin, život na rubu. Bila sam u Aucklandu i 2013., ali mi tata tada nije dopustio skakati. Ovaj put nisam mu rekla. Malo se naljutio. Bilo me je strah, kad sam s tornja pogledala prema dolje noge su mi se odsjekle, ali nisam htjela odustati - kaže Ana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • felipe 19.01.2015.

    bolje da su i ona i Borna trenirali, nego skakali sa tornja...očito ima skakanje nije pomoglo

  • gregorsamsa555 19.01.2015.

    Malo se zaletila s govorom, no sigurno ce biti prava sampionka, jos treba plan B ili C poceti primjenjivati i doci ce do velikih pobjeda. Mlada je, Rybarikova je pobijedila na iskustvo a i pokoja dvostruka pogreska joj se dogodila u krivo vrijeme kada je pocela hvatati ritam s Slovakinjom, treba biti strpljiv, nista preko noci ne ide, to i Borna Coric treba znati...

  • lovac_u_mutnom 19.01.2015.

    Eno ispala vec nakon sat vremena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare