To je to što me zanima!

Kopić: Nastojao sam ostati miran, ali emocije su nadjačale

Željko Kopić isključen je u 85. minuti što mu je drugo isključenje u karijeri. Otkad je sjeo na klupu Hajduka Kopić ima šest pobjeda i remi, a u tih sedam utakmica primio je svega tri gola
Vidi originalni članak

Prvo poluvrijeme smo ušli jako dobro u utakmicu, onemogućili Dinamo u organiziranju napadačkih akcija. Bio sam zadovoljan s prvim dijelom, imao sam osjećaj da u obrani jako dobro radimo, ali da nam nedostaje energije prema naprijed. U poluvremenu sam rekao da napadnemo jače i eto, zabili smo. Nakon toga smo opasno živjeli, ali zasluženo smo pobijedili, prve su riječi Kopića.

U 85. minuti je isključen, što mu nije prvi put. 

- Bio sam isključen i protiv Rijeke. Koliko god nastojim ostati miran, emocija imam, kod jedne situacije reagirao sam burno, poslali su me van, znam da to nije baš onako poželjno da reagiram na taj načina. Ali, nakupilo se svega, nije bilo ništa zločestog u kontekstu, objasnio je Kopić.

Ovo mu je tek druga pobjeda protiv Dinama u karijeri, prvu je imao sa Slaven Belupom, 25. travnja 2017., kada je slavio 2-1. 

- I dok sam bio u Belupu želio da svaku utakmicu igramo na najbolji način, Hajduk je drugačija priča, u svakoj utakmici težimo pobjedama, naravno da će doći i lošiji dani, kad neće sve ići po planu - rekao je Kopić. 

Mislite li da je sad prvenstvo zamiljivije, razlika je devet bodova. 

- Devet bodova je puno, ali nećemo razmišljati koliko je to bodova. Gledamo da svaka utakmica bude najbolja. Nismo sad u nekakvoj euforiji da je sve to puno drugačije.Vidjet ćemo...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • arhex 19.02.2018.

    kakve je igre slaven pružal pod njegovim vodstvom i kaj mu je uprava radila, mislim da je kopić najbolji trener u hnlu i da ga je dinamo uzel a ne ovog tutleka cvitanovića, mislim da bi bili sposobni i u LP opet doći...

  • POTPEC 18.02.2018.

    Žalosno je da suci pogriješe, i kad trener na svoj način komentira brzo dobije isključenje. Oče li sudac biti kažnjen zbog svojih grešaka. Očito neće jer dobro znamo kakva nam je sudačka organizacija i u čijim rukama.

  • 18.02.2018.

    Hajduk igrom nije zaslužio pobjedu, ali zalaganjem svakako ..pa samo jedan udarac u okvir gola ?? ima tu još puno za raditi, ali malo samokritike ne bi škodilo..da nije bilo Letice, bio bi rusvaj, ovako bar imamo o čemu raspravljati..usput, ovo pišem kao hajdukovac, ali realan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare